Укрпошта випустила аудіолистівки з голосами українських героїв — фото
Фото: Укрпошта

Укрпошта випустила 12 листівок з 14 історіями сучасних героїв, записаних їхніми голосами. Про це повідомили на офіційній сторінці Укрпошти у Facebook.

На листівках є QR-коди, які ведуть до аудіооповіді героя чи героїні із зображення. Це розповіді бійців, волонтерів, музикантів, журналістів та працівників критичної інфраструктури.

Фото: Укрпошта
Фото: Укрпошта

Зокрема, можна почути історії від командира полку "Азов" Дениса Прокопенка, волонтерки Тати Кеплер, бійчині Катерини "Пташки" Поліщук, журналіста Ігоря Лаченкова, військового Олександра Будька з позивним "Терен", пілота-винищувача Вадима Ворошилова "Karaya" та ін.

Фото: Укрпошта
Фото: Укрпошта

Також на листівках можна почути голоси людей, які рятують життя, відновлюють електромережі та дорожній рух, надають поштові й перевізні послуги.

Фото: Укрпошта
Фото: Укрпошта

"Підготуйтесь, кожна з них змусить вас плакати. Але обіцяємо, це буде від відчуття гордості, приналежності та переконання "можу ще" в найтемніші часи. Їхні слова наповнюють, підтримують і пробуджують нову силу всередині вас", — йдеться у повідомлені.

Для створення листівок Укрпошта запросила 12 ілюстраторів — кожен з них відтворив у власному стилі візуальні образи людей та історій. Наприклад, листівку з Денисом Прокопенком намалювала та озвучила його дружина Катерина.

Придбати листівки можна в центральних відділеннях Укрпошти по всій країні та на сайті. Вартість однієї листівки становить 40 гривень. Весь прибуток від продажів передадуть на дрони для Збройних Сил України.

Фото: Укрпошта
Фото: Укрпошта