Укрпошта відкрила голосування за найкращу марку України 2023 року
Фото: Укрпошта

16 січня Укрпошта оголосила про початок конкурсу на визначення найкращої поштової марки України 2023 року. Про це йдеться на сайті пошти.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Цьогоріч українці обиратимуть найкращу поштову марку серед 10 художніх марок та 8 поштових блоків, введених Укрпоштою в обіг у попередньому році.

Проголосувати за свого фаворита можна на офіційних сторінках Укрпошти у Facebook та Instagram, а також в соціальних мережах генерального директора Ігоря Смілянського. Для цього в коментарях під дописом необхідно залишити один коментар з двома номерами за шаблоном: "найкраща марка №...; найкращий блок №…".

Голосування триватиме з 16 до 21 січня, результати будуть відомі 24 січня. Авторам ескізів вручать призи.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ukrposhta (@ukrposhta)

"Минулий рік був досить насиченим поштовими випусками. Ми і віддавали честь нашим захисникам, енергетикам та залізничникам, і відправляли в нокаут путлера, і увічнювали славу міст-героїв. А рік закінчили дуже теплим та трішки веселим випуском з новітнім образом святого Миколая та першою маркою в українській Лаврі, що дуже резонує з тим настроєм, з яким хочеться почати 2024 рік", — зазначив Смілянський.

У 2023 році звання "Найкращої воєнної поштової марки" отримала марка "Русскій воєнний корабль, іді…!". За неї проголосували майже 198 000 українців.