Укрпошта відкрила голосування за найкращу марку України 2023 року
Фото: Укрпошта

16 січня Укрпошта оголосила про початок конкурсу на визначення найкращої поштової марки України 2023 року. Про це йдеться на сайті пошти.

Цьогоріч українці обиратимуть найкращу поштову марку серед 10 художніх марок та 8 поштових блоків, введених Укрпоштою в обіг у попередньому році.

Проголосувати за свого фаворита можна на офіційних сторінках Укрпошти у Facebook та Instagram, а також в соціальних мережах генерального директора Ігоря Смілянського. Для цього в коментарях під дописом необхідно залишити один коментар з двома номерами за шаблоном: "найкраща марка №...; найкращий блок №…".

Голосування триватиме з 16 до 21 січня, результати будуть відомі 24 січня. Авторам ескізів вручать призи.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ukrposhta (@ukrposhta)

"Минулий рік був досить насиченим поштовими випусками. Ми і віддавали честь нашим захисникам, енергетикам та залізничникам, і відправляли в нокаут путлера, і увічнювали славу міст-героїв. А рік закінчили дуже теплим та трішки веселим випуском з новітнім образом святого Миколая та першою маркою в українській Лаврі, що дуже резонує з тим настроєм, з яким хочеться почати 2024 рік", — зазначив Смілянський.

У 2023 році звання "Найкращої воєнної поштової марки" отримала марка "Русскій воєнний корабль, іді…!". За неї проголосували майже 198 000 українців.