В італійському регіоні відкрили найвищий тибетський міст у Європі
Фото: Umbria Tourism

В гірському італійському регіоні Умбрія організатори туризму відкрили найвищий тибетський міст у Європі. Міст висить  на висоті 175 метрів та з’єднує села Селлано та Монтесанто через заповнену озером долину, що лежить між ними. Про це повідомляє The Mayor.

Тибетський міст має довжину 517,5 метра, тобто трохи більш як пів кілометра. Він складається з 1023 сходинок, між якими є проміжки для додаткових "гострих" відчуттів і складності. Прогулянка по всій довжині моста займає від 30 до 45 хвилин, і, враховуючи його розташування, організатори поставили умови відвідування та перебування на ньому.

Фото: Umbria Tourism
Фото: Umbria Tourism

Відвідувачі повинні мати зріст не менше 120 см, мати хороше психічне та фізичне здоров’я та не боятися висоти. Для любителів екстриму міст працюватиме постійно як влітку, так і взимку. Квитки коштують 25 євро, їх можна купити онлайн, обравши часовий інтервал.

Фото: Umbria Tourism
Фото: Umbria Tourism

Організатори заявляють, що надалі міст буде частиною кільцевого трекінгового маршруту, який починатиметься від озера Вігі та закінчуватиметься проходом через міст до села Селлано.