Гельсінкі запрошують на безкоштовний п’ятиденний майстерклас щастя
Фото: Unsplash

Visit Finland та Helsinki Partners, організація, що займається просуванням скандинавської країни на світовому туристичному ринку, пропонують п'ятиденний безплатний майстерклас щастя в столиці Фінляндії, Гельсінкі. Про це пише видання The Mayor.

Поїздка планується з 9 по 14 червня та буде повністю оплачена організаторами, включно з проживанням у готелі та перельотами до Гельсінкі й назад.

Майстерклас щастя проведуть мешканці Гельсінкі. Під час поїздки учасники зможуть дослідити місцеві ліси та насолодитися особливою культурою харчування, присутньою у фінській столиці, яка включає спільне смаження на грилі. 

"Щастя можна знайти в моментах чистого задоволення, коли все складається саме так, як треба: під час велосипедної прогулянки в лісі з ідеальним плейлістом, охолоджуючись прекрасного літнього вечора. Найважливіше те, що "лайфгаки щастя" – це навички, яким може навчитися будь-хто, щоб покращити свій добробут", – коментує організатор поїздки.

На сайті майстеркласу зазначають, щоб взяти участь у подорожі до Гельсінкі, необхідно виконати наступні умови:

  1. До 4 квітня 2024 року необхідно подати заявку на участь.

  2. Зняти та опублікувати відео в TikTok або Instagram на тему: Що для вас означає щастя? Та чому саме ви маєте поїхати до Гельсінкі?

  3. Відмітити під відео акаунт проєкту, обов’язково має бути відкритий акаунт у соцмережах.

Взяти участь у майстеркласі зможуть тільки повнолітні особи.