У Києві модернізують ліцей "Глобус" та додадуть в програму поглиблене вивчення IT-наук
Фото: IT Step

На початку травня освітній холдинг IT Step придбав на аукціоні приватний міжнародний ліцею "Глобус" у Деснянському районі Києва.

В IT Step зазначають, що збережуть адміністративний та педагогічний склад працівників. Зокрема, проведуть атестацію персоналу з подальшим навчанням та підвищенням кваліфікації. Крім того, команда буде посилена педагогами-практиками з IT-галузі.

У школі до традиційних предметів додадуть заняття з вебдизайну, програмування, розвитку soft skills та вивченню азів бізнесу.

Фото: IT Step
Фото: IT Step

Навчальні класи будуть оснащенні сучасною комп’ютерною технікою, кожний учень матиме персональний планшет. Також будуть впроваджені електронні лабораторії, де проводитимуться віртуальні експерименти з використанням окулярів віртуальної реальності.

Фото: IT Step
Фото: IT Step

"З осені також буде впроваджена гейміфікація навчального процесу — за успішність учні отримуватимуть нагороди. Це підвищує успішність учнів та мотивацію до навчання", — додають в IT Step.

Зокрема, у модернізованій школі діятимуть міжнародні кембриджські програми та учні братимуть участь у європейських навчальних програмах.

У "Глобусі" є два басейни, спортивні й актові зали, а також тренажерний зал, власна кухня й триразове харчування. 

Фото: IT Step
Фото: IT Step

Ліцей "Глобус" був відкритий у 2013 році, є міжнародним приватним навчальним закладом з поглибленим вивченням англійською та німецької мови. Заклад увійшов у 50 найкращих шкіл Києва та 100 найкращих шкіл України. У 2017 році школа була визнана кращим навчальним закладом України, а у 2022 році під час війни ліцей отримав статус асоційованої школи ЮНЕСКО.

IT Step об'єднує 117 навчальних закладів по всій Україні та має 108 філій у 22 країнах.