Вперше сім українських брендів презентують свої колекції під час тижня моди в Мілані
Фото: Dukachi

З 19 до 23 вересня вперше сім українських брендів: Dukachi, Bobkova, Elena Reva, Katerina Kvit, Kulakovsky, Oliz, Podyh, презентують свої колекції весна-літо 2024 року в шоурумі в італійському Мілані.

Ця співпраця — свідчення рішучості й пристрасті українських дизайнерів, які продовжують створювати свої колекції, попри виклики, пов’язані з війною. 

Шоурум надасть міжнародним покупцям, представникам преси та стилістам можливість оглянути колекції на весну-літо 2024 року. Ці колекції відображають прагнення дизайнерів поєднати традиції з сучасністю, підтверджуючи, що Україна має багату творчу енергію, яку може запропонувати світові.

Одним із найяскравіших моментів показу стане дебют нової колекції Олени Реви, яка була представлена на подіумі Лондонського тижня моди 19 вересня.

Крім того, ця подія відзначає запуск 13 українських брендів від Angel for Fashion (AFF) на провідній онлайн-платформі B2B NuOrder, що дозволяє баєрам переглядати позиції протягом року та робити замовлення онлайн. Цей стратегічний крок спрямований на покращення рівня зручності для баєрів та ритейлерів задля розширення присутності української моди на світовому ринку.

"Можливість представити наш бренд в Мілані під час Тижня моди — це велика подія для команди Kulakovsky. Ми протягом років вдосконалювали свою майстерність і з нетерпінням представляємо результати на міжнародному ринку", — сказав засновник бренду Kulakovsky Артур Кулаковський.