Вийшов трейлер другої частини фільму "Джокер"
Фото: Тодд Філліпс

Вийшов перший трейлер продовження "Джокера". Друга частина фільму режисера Тодда Філліпса матиме назву "Джокер: Божевілля на двох" (Joker: Folie à Deux). У світовому прокаті фільм з’явиться 4 жовтня 2024 року. Про це повідомила компанія Warner Bros. Pictures.

Друга частина "Джокера" буде мюзиклом. Цю інформацію підтвердила композиторка Гільдур Ґуднадоттір, яка написала саундтреки і для першого фільму.

У продовженні фільму розповідь йтиме від двох осіб — Джокера і Харлі Квінн.

Основні події розгортатимуться в лікарні Аркхем, куди Джокер потрапляє після вбивства телеведучого. Сюжет фільму, зосереджено на любовній лінії Джокера і його психіатрині Гарлін Квінзель. Між лікаркою і пацієнтом спалахне сильна, але заборонена пристрасть, яка підштовхне їх до спільної втечі.

Головні ролі в сиквелі "Джокера" виконають актор Хоакін Фенікс і співачка Леді Гага, яка зіграє психіатриню Гарлін Квінзель.

  • "Джокер" — трилер режисера Тодда Філліпса. Фільм не заснований на оригінальних коміксах DC і не стосується всесвіту супергероїв. Стрічка розповідає історію становлення Джокера як злочинця.
  • Спочатку "Джокер" був задуманий як оригінальний та самостійний твір без продовження. Однак після успіху фільму у 2019 році режисер Тодд Філліпс заявив, що йому було б цікаво попрацювати над продовженням історії. Згодом його позицію підтримав і виконавець головної ролі Хоакін Фенікс. Зйомки почалися в грудні 2022 року і завершилися у квітні 2023-го.
  • Бюджет другої частини "Джокера" виявився майже вдвічі більшим, ніж першої, він становить близько $150 млн.