Йоргос Лантімос анонсував нову стрічку з Еммою Стоун у головній ролі
Фото: EPA

Грецький кінорежисер Йоргос Лантімос анонсував свою нову кінокартину під назвою "Бугонія". Головну роль у стрічці зіграє Емма Стоун. Про це пише Variety.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Новий фільм "Бугонія" створений на основі південнокорейського фантастичного фільму 2003 року "Врятуй зелену планету!".

Сюжет фільму розповідає про двох одержимих конспірацією молодих людей, які викрадають впливову генеральну директорку великої компанії, переконану, що вона — інопланетянка, яка має намір знищити планету Земля. Сценарій належить перу сценариста "Спадкоємця" та "Меню" Вілла Трейсі.

"Я дуже радий представити загадкову історію, що бере свій початок у прихованій перлині корейського кіно, у співпраці з ідеальною командою талановитих акторів і продюсерів, а також надійною студією. Я очікую, що Йоргос запалить динамічний хімічний синтез своїм унікальним стилем та новизною сюжету", – зазначив представник корейської компанії CJ ENM Джеррі Кьонгбум Ко, який продюсуватиме стрічку.

Окрім Емми Стоун у головній ролі, в стрічці також зіграє Джессі Племонс. Наразі в доробку 50-річного Лантімоса є 11 стрічок: "Фаворитка", "Убивство священного оленя", "Лобстер" та інші. Також він створив чотири театральні постановки.