Компанія GastroFamily обʼєднує понад 50 різних закладів харчування в Україні та за кордоном. Це і ресторан нової української кухні "Канапа", і 1€ бари "Білий налив", бар морепродуктів Mushlya, і мистецько-гастрономічний простір "Остання Барикада". Окрім того, компанія займається доставкою їжі, франчайзенгом та освітою в ресторанній сфері. 

Олена Борисова - CEO та керуюча партнерка GastroFamily. Вона називає себе "людиною-системою", адже поєднує керування бізнесом, материнство, роль лектора на різноманітних конференціях тощо. А після 24 лютого 2022 року Олена вимушено живе на дві країни – Україну та Словенію, куди вивезла пʼятьох дітей.

У новому інтервʼю на YouTube-каналі LIGA Life Олена розповіла, як її "система" змінилася після повномасштабного вторгнення, чи має вихідні, як впровадила у своїй сімʼї антигаджетфілософію, як балансує материнство та роботу, які навички довелось опанувати та з якими викликами зіштовхнулась, коли довелося керувати бізнесом дистанційно.

Окрім того, бізнесвумен розповіла про роки у професійному спорті, захоплення мотоциклами та морські права. А також поділилася гастрономічними спогадами з дитинства, заборонами у харчуванні, своєю фірмовою стравою та тим, чи має улюблену в ресторанах мережі GastroFamily.

Наостанок поговорили з Оленою про хейт, її ставлення до соцмереж і написання власної книги. Детальніше про все це – дивіться у новому відео на каналі LIGA.Life.

Читайте також: "Для мене весь хейт – це крик дітей". Євген Клопотенко про спосіб життя та популярність