366 млн грн за добу. Українці донатять фонду Сергія Притули на "Байрактари" і роблять меми
Фото: скриншот із відео у Facebook Сергія Притули
22 червня, у свій День Народження Сергій Притула, український телеведучий та засновник "Благодійного фонду Сергія Притули", відкрив збір на 3 ударних БПЛА Bayraktar для Повітряних сил ЗСУ.
Співорганізатором став Ігор Лаченков.

"Це величезний бюджет – понад пів мільярда гривень. Сума гігантська, але якщо навалимося всі разом – і люди, і бізнес, – то цю суму ми закриємо", – каже у відео Сергій Притула.

За добу проєкт "Народний Байрактар" зібрав 366 000 000 грн (296 000 000 грн донатів та 70 000 000 коштів фонду).

"А це означає, що з бажаних трьох ми вже назбирали на ДВА БАЙРАКТРАРИ!!!!! ДВА ЗА ДОБУ!!!! Люди, ви робите щось фантастичне і пишете історію!" – пише у Facebook засновник благодійного фонду.

23 червня до збору активно підключились бізнес-компанії. "Дякую бізнесу, що сьогодні підключились флешмобом і підставили плече, бо люди не стягують донатити в таких величезних об‘ємах кожен день", – пише Притула на своїй сторінці у Facebook. 

Проте українці не тільки донатили гроші, але й підключили творчість до поширення інформації про збір. LIGA.Life зібрала меми про "Народний Байрактар" із соцмереж.
@klymtok

Посилання куди кидати в сторіс:)

♬ To Eternity Несмачний Мед – TO ETERNITY
Які заощадження? Україні потрібні Байрактари!

До збору долучаються усі: і дорослі, і малі!

Наступний крок – обмін валют та збір на атомну зброю.
Або не тільки на ядерну...
@makonnenyes @Игорь Лаченков оригинальный звук – MakonnenYes
  • Верховна Рада заборонила російську музику в українських медіа та у громадському просторі. Відповідний законопроєкт ухвалили 19 червня. LIGA.Life пропонує пройти тест заради розваги, аби зрозуміти, наскільки глибоко в’їлася російська попса у вашу пам'ять.