Адель випустила перший за шість років альбом. Він про розлучення і має традиційну назву

Англійська співачка Адель презентувала перший за шість років альбом "30", який вона присвятила своєму девʼятирічному синові Анджело, розповіла Адель в інтерв’ю Apple Music.

За рахунком це четвертий повноформатний альбом співачки.

До "30" увійшло 12 пісень.

Одну з них – "Easy on Me" випустили раніше, а три нові пісні Адель виконала наприкінці жовтня на концерті в Лос-Анджелесі.

Адель каже, що хотіла через пісні показати сину, як тяжко переживає розлучення з чоловіком. 

При цьому в інтервʼю Опрі Вінфрі Адель розповідала, що її новий альбом про розлучення з бізнесменом Саймоном Коннекі, а його назва відсилає до віку співачки, в якому вона вийшла заміж.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Зазначимо, усі платівки співачки носять назви з посиланням на вік виконавиці: "19" (2008), "21" (2011), "25" (2015). За них співачка свого часу отримала низку нагород, серед яких – 15 премій "Греммі". 

Послухати новий альбом "30" можна на стримінгових сервісах Apple Music та Spotify, а також YouTube.

Адель подала на розлучення з американським бізнесменом Саймоном Конеккі у 2019 році – через два роки після таємного заміжжя та через вісім років стосунків. У розмові з Опрою Адель розповіла, що завжди мріяла жити у повній родині, оскільки її батько покинув матір, коли співачці було два роки.

Адель поділилася, що вперше дізналася про проблеми у своєму шлюбі, пройшовши тест у глянцевому журналі. При цьому співачка каже, що досі любить колишнього чоловіка та вважає, що він "врятував її життя", коли вона стала знаменитою. Зараз пара живе недалеко один від одного у Лос-Анджелесі та разом виховує сина.