Біллі Айліш присвятила українцям одну з найулюбленіших пісень. І звернулася до світу
Скриншот Billie Eilish - Your Power

Американська співачка Біллі Айліш присвятила українцям пісню Your Power, доєднавшись до глобальної благодійної кампанії Stand Up For Ukraine, пише DTF.

На початку ролику співачка звернулася до світових лідерів: "Ми виконаємо Your Power як заклик до дій. Мільйони українців покинули домівки, тому ми маємо негайно діяти й підтримати цих людей. Всі, хто дивляться це відео, поширюйте інформацію, щоб наші лідери знали й діяли. Ми підтримуємо Україну".

До фанатів Біллі Айліш звернулася після виконання пісні.

"Your Power – одна з моїх улюблених пісень. Вона розповідає про багато речей, але у цей момент вона найбільше резонує мені зі зловживанням владою, адже це саме те, що ми бачимо зараз й це дуже небезпечно. Немає навіть потреби говорити, як болісно таке зловживання вдарило по Україні. Я не можу зробити багато, але я хочу сказати, що підтримую українців. Ця пісня була для них, я присвячую її народу України", – сказала співачка.

Your Power – трек з останнього альбому співачки Happier Than Ever, випущеного у липні 2021 року. За словами виконавиці, робота над Happier Than Ever дозволила їй рости над собою, рефлексувати та самореалізуватися. Період запису Айліш назвала одним з найкращих в її житті.