Особисто закуплю книгу про Стуса для бібліотек – Ткаченко про заборонену Медведчуком книгу
Василь Стус та Віктор Медведчук. Колаж LIGA.net
"Творець "темників" вирішив знову виступити у звичній для себе ролі цензора та на допомогу йому прийшов український суд", – написав у Facebook Ткаченко, коментуючи рішення суду за 19 жовтня.
Він додав, що Мінкульт рекомендує книгу до читання. 
"І поки справа буде в апеляції – особисто закуплю частину накладу для національних бібліотек", – пообіцяв міністр. І додав: якими б емоційними не були вислови Кіпіані в книзі, тепер про роль кума Путіна у справі засудження радянською системою українського письменника Василя Стуса знатимуть в рази більше людей.
Нагадаємо, 19 жовтня суд частково задовільнив позов Віктора Медведчука до Вахтанга Кіпіані та видавництва Vivat, у якому просив заборонити книгу "Справа Василя Стуса". На думку Медведчука, вона шкодить його честі, гідності та діловій репутації.
Книга на 90% складається з розсекречених архівних документів КДБ. За часи радянської влади саме Віктора Медведчука радянська влада вибрала адвокатом Василя Стуса на суді. 
Що задовільнив суд, що далі буде з книгою і що саме не сподобалось Медведчуку, читайте у матеріалі: Медведчук добился запрета книги о суде над Стусом. Теперь точно стоит прочесть пересказ