NYT випустив документалку про Брітні Спірс і судову тяганину. Що про це каже сама співачка

Співачка Брітні Спірс та її хлопець Сема Асгарі відреагували на документалку The New York Times про судові позови довкола опікунства над артисткою.

І Брітні, і її бойфренд прокоментували фільм на своїх інстаграм-сторінках.

Співачка відповіла завуальовано: вона опублікувала відео свого виступу з піснею Toxic і описом, який виглядає, як відповідь на фільм.

Читайте також: У 2012 році Брітні Спірс увійшла в топ-10 найбільш високооплачуваних співачок

"Я завжди любитиму виступати. Але й звичайною людиною хочу бути. Я люблю і буденне життя теж! Кожна людина має свою історію та власну думку щодо історій інших людей! У нас у всіх такі різні, яскраві та красиві життя! Запам’ятайте: що б ми не вважали відомим про життя людини, це ніщо порівняно зі справжньою людиною за об’єктивом камери!", – написала Спірс.

А от бойфренд співачки назвав її батька "повним мудаком". 

Відомо, що за умовами опіки, Джеймс Спірс має повний контроль над фінансами та активністю своєї доньки. 

А творці фільму багато уваги приділили теорії, що вона перебуває під опікою примусово.

У 2007 році Брітні Спірс визнали недієздатною та передали під опіку батька Джеймса Спірса. Це все сталося після розлучення співачки, втрати опікунства над дітьми і смерті її тітки. Брітні почала зловживати алкоголем і наркотиками. Все це проходило під пильним стеженням журналістів. Тоді ж співачка і поголилася налисо. Останнім часом в соцмережах розкручують теорію, буцімто співачку тримають у заручниках. Її сторінки сповнені повідомленнями підтримки від фанатів зі словами #FreeBritney.