Тейлор Свіфт розповіла, кого підтримає на президентських виборах. Ілон Маск прокоментував (Оновлено)
Фото: @taylorswift

11 вересня Тейлор Свіфт опублікувала у своєму Instagram допис, в якому написала, що на президентських виборах США 2024 року голосуватиме за Камалу Гарріс.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

"Я голосуватиму за Камалу Гарріс і Тіма Волза на президентських виборах 2024 року. Я голосую за неї (Камалу Гарріс. – Ред.), бо вона бореться за права, на мою думку, нам потрібен воїн, щоб їх відстоювати", — з допису Тейлор.

На думку співачки, за президентства Гарріс країною керуватиме спокій, а не хаос.

Також вона розповіла, що її надихнув вибір віцепрезидента – Тіма Волза, який десятиліттями відстоював права ЛГБТК+, право на ЕКЗ і право жінки на власне тіло.

Свіфт також пригадала, що нещодавно на ресурсах Трампа з'явилися фейкові повідомлення та зображення, створені штучним інтелектом, у яких йшлося про те, що вона нібито підтримала його президентську кампанію. За словами співачки, це підштовхнуло її до того, що вона має відкрито висловитися щодо своїх планів на майбутніх виборах.

"Найпростіший спосіб боротися з дезінформацією — це правда", — написала Свіфт.

Пост Тейлор завершила підписом "бездітна кішколюбка" і своєю фотографією з кішкою. Це стало відсиланням до заяви кандидата у віцепрезиденти від Дональда Трампа Джей Ді Венса, який 2021 року наголошував, що деякі високопоставлені демократи не мають дітей. На його думку, США керує "купка бездітних кішколюбів, які живуть нещасливим життям через вибір, який вони зробили, тому вони хочуть зробити нещасною і решту країни". Коментуючи свою заяву в серпні 2024 року, Венс назвав її "саркастичним зауваженням".

Оновлено: На допис Тейлор Свіфт відреагував Ілон Маск у соцмережі X.

"Чудово, Тейлор… ти виграєш… Я подарую тобі дитину і ціною свого життя охоронятиму твоїх котів", – йдеться в дописі Маска.

Так Ілон зробив відсилання до висловлювань прихильників Трампа, на думку яких Гарріс та її прихильниці "кішколюбки" не розділяють "традиційних цінностей" і не піклуються про майбутнє американського суспільства.

Користувачів соцмереж здивувало резонансне висловлювання знаменитості.

"Це дуже моторошно, чоловіче", – зазначив один із користувачів, а інший написав: "Ти справді думаєш, що ти Альфа, чи не так?"

Тейлор Свіфт наразі не коментувала висловлювання Маска.