У Лондоні зʼявилася нова робота Бенксі. Всі намагаються зрозуміти, що вона означає
Фото: @banksy

Світлиною графіті художник поділився у своєму Instagram.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

У Лондоні на мосту К’ю з'явився новий мурал загадкового художника Бенксі. У центрі сюжету – гірський козел чорного кольору, який ніби стоїть на одній з конструкцій будівлі. Мурал уже покрили акриловим перспексом, аби витвір не пошкодився.

Сам Бенксі не залишив ніяких підказок, тож користувачі соцмереж навперебій намагаються відгадати, який сенс вкладав художник у цю роботу.

Жителька Лондона Ембер Доффман припустила: "Це може стосуватися того, як ми зруйнували довкілля до такої міри, що тварини не знають, куди йти. На мурал спрямована камера спостереження, хоча раніше вона "дивилась" в інший бік. Бенксі повернув її в бік козла. Ніби хоче уваги до нової роботи". Про це пише The Sun.

В Instagram також обговорюють новий витвір загадкового художника, серед версій: "Більше нікуди йти. Ми чекаємо на кінець". Є варіант, що це "Цап-відбувайло". Один з користувачів пожартував: "Цап (англ. Goat, що перегукується з абревіатурою The Greatest of All Time (GOAT) – Найвеличніший всіх часів. – Ред.) повернувся".

Графіті "Чорний козел" – продовження іншого муралу художника, що зображує зелене листя на стіні за зрубаним деревом. 

У Лондоні зʼявилася нова робота Бенксі. Всі намагаються зрозуміти, що вона означає
Фото: @banksy

11 липня на аукціоні Julien's Auctions Street Art Invasion у Лос-Анджелесі виставили на продаж декілька зображень щурів Бенксі, зокрема "Щура-парасольку", "Щура-гангстера". Вартість робіт становить понад 6,1 млн грн.