У США кіт пройшов майже 1500 кілометрів, щоб повернутися додому
Фото: Сюзанна Ангіано тримає свого кота Рейна Бо, якого знайшли після зникнення в Єллоустоунському національному парку

Сіамський кіт на кличку Рейн Бо, якому два роки, загубився на території Єллоустоунського національному парку, пройшов 1500 км і повернувся додому через два місяці після зникнення.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

Власники тварини Сюзанна та Бенні Ангіано виявили зникнення улюбленця у червні під час відвідин національного парку, про це пише CNN.

Спочатку вони думали, що він відійшов неподалік, тому намагалися власними силами знайти кота, а саме заманити його улюбленими іграшками та ласощами. Проте всі спроби не дали результату.

"Нам довелося піти без нього. Це був найважчий день, я відчував, що зрадив його", — розповів Бенні.

Власниця додала, що надія на повернення улюбленця ніколи її не залишала. Проте через місяць після зникнення Рейн Боу пара вирішила взяти до родини іншого кота, щоб той став компанією для сестри Рейн Боу.

Але через 61 день після зникнення пара отримала сповіщення, що їхнього улюбленця знайшли за 450 км від дому, тваринка була в поганому стані й потребувала допомоги. Котика вдалося ідентифікувати за допомогою мікрочипу.

Господарі зазначили, що підтримували зв’язок з жінкою, яка його знайшла, перш ніж вони змогли його доставити до Товариства із запобігання жорстокому поводженню з тваринами (SPCA).

Нині кіт вже вдома, господарі щасливі, що їхній улюбленець разом з ними.