Учасниця Go_A Катерина Павленко отримала нагороду "Жінка III тисячоліття"
Катерина Павленко. Фото: Майк Тітаренко

Вокалістці гурту Go_A Катерині Павленко вручили державну премію "Жінка III тисячоліття".

Про це повідомили на сторінці гурту в інстаграмі, а також розповів перший заступник голови Верховної ради Руслан Стефанчук, який вручав Катерині нагороду. 

"Катерина недавно потрясла всю Україну. І це було зроблено по-українськи. Вона виконала важливу і початкову місію в наших серцях – змусила об'єднатися. У самій пісні були переплетені мотиви сучасних танцювальних бітів, чарівного етнічного вокалу і потужного гітарного драйву. Всією сім'єю ми дивилися виступ групи Go_A на Євробаченні, і ця музика закликала нас до об'єднання – танцювали як молодші, так і старші", – написав Стефанчук.

Ви могли пропустити: Символи у виступі Go_A на Євробаченні – пояснила "Твоя підпільна гуманітарка"

Учасниця Go_A Катерина Павленко отримала нагороду "Жінка III тисячоліття"
Фото: фейсбук-сторінка Руслана Стефанчука

Катерина Павленко приєдналася до Go_A в 2012 році – через півроку після створення гурту. "Для мене Go-A – це було чисто потусить з пацанами", – розповідала Катерина у документальній стрічці "MonoKate" від UA:ПЕРШИЙ.

  • Переможцями Євробачення-2021 стали представники Італії – гурт Måneskin. Україна посіла п'яте місце, утім опинилася на другому за результатами голосування глядачів.
  • Але трек Go_A SHUM не припиняє шуміти в світі і досі на першому місці в рейтингу світових трендів Spotify, а також в окремих країнах.