У Флориді обрали двійника письменника Ернеста Гемінґвея. Зі 136-ти учасників

У США обрали двійника письменника Ернеста Гемінґвея 2021 року. Ним став 63-річний Зак Тейлор.

Про це повідомляє Reuters.

У Флориді обрали двійника письменника Ернеста Гемінґвея. Зі 136-ти учасників
Ернест Гемінґвей і його двійник. Фото: Вікіпедія і скріншот з сюжету Reuters

Тривав конкурс чотири дні. Його провели на острові Кі-Вест у Флориді. Традиційно в Sloppy Joe`s bar, в якому часто бував Гемінґвей.

Цього року взяти участь зголосилися 136 сивих бороданів.

Конкурс проводять з 1981 року, він приурочений до дня народження письменника. Острів Кі-Вест обрано, бо Гемінґвей жив і писав тут у 30-х роках ХХ ст.

Він складається з написання найкращого короткого оповідання, ловлі марлінів та "забігу биків", що є імітацією дії з роману "Фієста".

Довідково: Ернест Гемінґвей (21 липня 1899 – 2 липня 1961) – американський письменник і журналіст, лауреат Нобелівської премії з літератури 1954 року, лауреат Пулітцерівської премії 1953 року. Здобув широку популярність завдяки своїм романам та оповіданням, а також завдяки активному та наповненому пригодами життю. Його лаконічний і насичений стиль оповіді відіграв значну роль у літературі XX століття. У 1993 році на його честь назвали малу планету 3656 Гемінґвей. За своє життя написав та опублікував 7 романів, 6 збірок оповідань та 2 документальні роботи. Додаткові роботи, до яких належать 3 романи, 4 збірки оповідань, 3 документальні праці, опубліковано посмертно. Багато з його праць вважаються класикою американської літератури.