"Яремчук: Незрівнянний світ краси" – найкасовіший документальний фільм в Україні
Фото: Knife Films

За три вікенди в прокаті документальна стрічка про Назарія Яремчука "Яремчук: Незрівнянний світ краси" зібрала 9,9 млн гривень і стала найкасовішою стрічкою в Україні. Фільм подивилися майже 63 000 глядачів. Прокат фільму триває.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Про це повідомляють Film.ua Group, які займаються дистрибуцією фільму, пише Forbes.

"Одним із факторів успіху фільму про Назарія стала його промокампанія. До поширення інформації про прокат фільму приєдналися бренди, медіа, лідери думок", – розповіла керівниця кінотеатрального напрямку "Film.ua Дистрибуція" Надія Коротушка.

Коротушка також поділилася, з якими труднощами зіштовхнулися у домовленостях з кінотеатрами. "Нам доводилося буквально вмовляти великі мережі кінотеатрів у Черкасах, Рівному, в західній частині України взяти кіно в прокат", — поділилася керівниця.

Документальний фільм про Яремчука обігнав за касовими зборами стрічку Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі", яка зібрала у прокаті 9 мільйонів гривень. Хоча за кількістю глядачів "20 днів у Маріуполі" продовжує лідирувати в Україні — її переглянули 66 000 глядачів, про це свідчать дані кінодистриб’ютора "Артхаус Трафік".