14 подарунків та 14 лютого. Що подарувати на День святого Валентина
Ілюстрація Depositphotos.com

У матеріалі є реферальні лінки. Ligamedia отримає відсоток, якщо ви щось придбаєте. Це ніяк не впливає на контент, журналіст писав його із дотриманням редакційних стандартів.

Подарунки собі як парі

 

1. Якісна постільна білизна з м’яких тканин. Можливо, ви давно мріяли про атлас чи шовк? Чи про цікавий принт, який освіжить помешкання? 

2. Якщо ваша пара обожнює мандри, подаруйте скретч-карту, щоб, коли знову можна буде активно подорожувати світом, зберігати там пам’ятні моменти. 

3. Можете придбати також мудборд для створення романтичного настрою та фіксування спогадів, приємних моментів абощо.

4. Якщо ваша пара товариська і любить погуляти в компанії, можете придбати собі настільні ігри. Або ж еротичну гру тільки для двох.

Подарунки хлопцю або дівчині

 

5. Парфуми. Роками вже чоловіки жінкам і навпаки дарують на свята парфумерію.

Можете урізноманітнити класику і подарувати один одному парфуми, які найкраще, на вашу думку, пасують вашій половинці. Але важлива умова – пояснити свій вибір щодо бренду та аромату.

Якщо не знаєте смаків своєї пари, краще спершу купити парфуми меншого об’єму: 20, 50 чи 100 мл. Також подумайте, чи користується ваша половинка парфумами взагалі.

6. Ювелірні прикраси. Класика, яка теж багатьом до душі. Хорошим варіантом може бути підвіска чи кулон. Або сережки.

7. Чоловікам, що полюбляють класику, можуть підійти стильні затискачі під краватку чи запонки. 

8. Імовірно, їм також буде корисно отримати у подарунок картхолдер, органайзер чи візитівницю.

9. А ще – триммер. Якщо чоловік має бороду, за якою доглядає. Зручно і стильно.

10. Білизна. Тут можна гратися й експериментувати. Можливо, жінка хоче постати перед своєю парою у новому цікавому образі й придбає комплект білизни в подарунок. 

Можливо, чоловік давно мріяв побачити свою жінку у чомусь цікавому і сам обере їй комплект. Головне – з’ясувати правильний розмір і не боятися бути відвертим один з одним. 

І ще важливий нюанс. Білизну можна дарувати і вагітній жінці. Її тіло змінюється, тож нагадування про те, що краса не зникла, а лише збільшується, точно не буде зайвим. Можете подарувати пеньюар, спокусливу нічну сорочку чи сукню.

Якщо ви думаєте, що еротичну білизну можна дарувати лише жінкам, то ні. Якщо є почуття гумору і бажання поекспериментувати, можете подарувати еротичний костюм, або такий, чи труси-слоник.

11. М’які іграшки. Можна придбати просто милу і приємну на дотик, а можна помізкувати трішки і придумати асоціації, що пов’яжуть вас з вашою парою якимись приємними спогадами.

Наприклад, він чи вона давно мріють про песика, але не можуть наразі цього собі дозволити (через роботу, брак часу, орендоване житло тощо). Тоді можна подарувати круте м’яке цуценя. Або ж ваша пара любить совенят, або каву.

12. Шапка та/або шарф можуть стати милим виявом турботи у морозні дні.

Або, скажімо, ваша пара захоплюється лижами чи сноубордом. Тоді можна подарувати спеціальні рукавиці. А можете придбати цікавинку тільки для вашої пари – рукавиці для закоханих.

13. Хорошою ідеєю подарунку є рюкзак – якщо ваша пара його носить, звісно. Чи повсякденний, чи для подорожей. Можна подарувати його разом з квитками кудись на вихідні. У Карпати, наприклад. Або Стамбул.

14. Якщо вмієте обирати або матимете, з ким порадитись, можна придбати в подарунок навушники. Те ж стосується і вибору мобільного телефона чи смарт-браслетаЯкщо ваша пара кудись мандрує – у відрядженнях, чи катається весь день у справах, чи любить подорожувати – хорошим варіантом буде повербанк.