Безплатну консультацію від дизайнера інтер'єрів можна отримати за донат ЗСУ
Ілюстрація Depositphotos.com

Українські фахівці у сфері дизайну, архітектури, декорування почали безплатно ділитися своїми напрацюваннями за донат для ЗСУ.

Благодійний проєкт назвали Interior design for peace. 

"Звітувати про закриття зборів будемо публічно. У нас є юрист, щоб обробляти все це та перевіряти", – уточнила LIGA.Life ініціаторка проєкту дизайнерка інтер’єру Ольга Бондар. 

За її словами, проєкт об’єднав вже більше ніж 600 фахівців. Охочі ділитися порадами та надавати міні послуги для закриття зборів коштів для української армії додаються постійно. 

Доступ до усіх матеріалів та можливість замовити консультацію відкривається на сайті проєкту за донат. Розмір донату на вибір – від 200 до 2000 гривень.

Interior design for peace буде насамперед корисним для тих, хто робить ремонт самостійно, переконані автори проєкту.

За донат можна завантажити матеріали про:

  • магазини бюджетних брендів,
  • відеолекції з освітлення,
  • гайди зі стилів,
  • підбірки меблів та освітлення для різних бюджетів,
  • гайди щодо помилок в дизайні та ремонті тощо. 

Як зазначається, на сайті проєкту представлено вже понад 100 доступних для завантаження матеріалів. Додаватимуться і далі. 

Можна також отримати консультацію з перепланування, декорування, дизайну, зі стиля і кольорової гамми інтер’єру, щодо матеріалів та економії. 

База матеріалів буде також корисною іншим дизайнерам, архітекторам, декораторам, креслярам, візуалізаторам для обміну досвідом.

Читайте також: