Зміст:
  1. Арґайл
  2. Травень, грудень
  3. Володар хаосу
  4. Дон Жуан із Жашкова
  5. Кохання за викликом
  6. Хижа ніч
  7. Монахині на драйві!
  8. Учительська
  9. Мадам Павутина
  10. Уроки толерантності
  11. Смак пристрасті
  12. Марс-Експрес
  13. Зона інтересу
  14. Мій двійник-робот
  15. Лялі їдуть далі
  16. Залишені
Генрі Кавілл та Дуа Ліпа у шпигунському бойовику, а також Наталі Портман та Джуліана Мур у трилері  – цей лютий підготував чимало цікавих прем'єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про фільми, які виходять у прокат.

Арґайл

Прем'єра: 1 лютого.

Жанр: детектив, екшн. 

У головних ролях: Генрі Кавілл, Дуа Ліпа, Брайс Даллас Говард, Сем Роквелл, Браян Кренстон, Джон Сіна, Семюел Л. Джексон, Кетрін О'Гара та інші.

Тривалість: 2 год 19 хв.

Про що

Романи про шпигунів, які пише Еллі Конвей користуються популярністю у дедалі ширшого кола осіб. Письменниця воліє якомога рідше виходити з дому, тож подорож поїздом для неї справжнє випробування. Дорогою стається непередбачуване. Справжній шпигун Ейден рятує письменницю від нападу та привозить до таємної шпигунської бази. Справа в тім, що сюжети її книг стали небезпечно схожими на справжні події, що розгортаються у секретному світі.

Травень, грудень

Прем'єра: 1 лютого.

Жанр: драма, мелодрама, трилер. 

У головних ролях: Наталі Портман, Джуліанна Мур, Чарльз Мелтон, Келвін Хан Ї, Корі Майкл Сміт, Гебріел Чанг та інші.

Тривалість: 1 год 57 хв.

Про що

Ґрейс, бувши викладачкою, закохалася у свого учня Джо. Їх стосунки стали приводом для пліток і набули максимального розголосу в ЗМІ. Двадцять років по тому Ґрейс і Джо одружені, а в Голлівуді збираються знімати кіно про їхнє життя. Актриса Елізабет приїжджає до заміського будинку пари, щоб краще дізнатися про їхню історію. Однак візит лише посилює розлад між подружжям та призводить до непоправних наслідків.

Володар хаосу

Прем'єра: 1 лютого.

Жанр: драма, мелодрама, трилер. 

У головних ролях: Таппенс Мідлтон, Ральф Айнесон, Метт Стокоу, Алекса Гудолл, Розалінд Марч, Джейн Вуд та інші.

Тривалість: 1 год 44 хв.

Про що

Минув майже рік відколи Ребекка Голланд разом із родиною переїхала у невеличке містечко на південному заході Великої Британії. Вона очолює місцеву церковну громаду, допоки її чоловік та 10-річна донька Грейс намагаються звикнути до провінційного життя. Наближається свято врожаю і Грейс запросили зіграти одну з ролей на традиційному ігровому дійстві. Під час свята дівчинка зникає. Пошуки не мають успіху, і Ребекка у розпачі просить місцевих жителів допомогти їй. Відколи Грейс почали шукати, згорьованій матері стає зрозуміло, що місцевим жителям цінніші їхні язичницькі переконання, аніж християнські чесноти. Усвідомити, що ці переконання важливіші ще й за дотримання законів, буде вкрай важко.

Дон Жуан із Жашкова

Прем'єра: 4 лютого.

Жанр: драма, мелодрама, трилер. 

У головних ролях: В’ячеслав Бабенков, Надія Мейхер, Михайло Хома (DZIDZIO), Антоніна Хижняк та інші.

Тривалість: 1 год 34 хв.

Про що

Женя Горобчик — київський фотограф родом із Жашкова, якого дуже люблять жінки. Він шукає роботу, але випадково знаходить нове кохання. Але у Жені вже є дружина і син, а ще колишня дружина і купа проблем. Він розривається між ними й вирішує, що краще вже під поїзд, ніж так далі.

Кохання за викликом

Прем'єра: 8 лютого.

Жанр: комедія, еротика, романтика. 

У головних ролях: Емма Томпсон, Деріл МакКормак, Ізабелла Лафленд та інші.

Тривалість: 1 год 37 хв.

Про що

Колись Ненсі була зразковою дружиною, та життя кардинально змінилося після того, як її чоловік пішов. Тепер вона прагне надолужити нестачу пригод, активно досліджуючи межі того, на що здатна піти. Ненсі зустрічає хлопця, набагато молодшого за неї. Він гарний, привабливий та готовий на будь-які експерименти. Головній героїні лише потрібно вчасно оплачувати його послуги. Ненсі готова на будь-які витрати, аби задовольнити свій потяг до нових відчуттів. Зрештою, вона вирішує не відмовляти собі ні в чому.

Хижа ніч

Прем'єра: 8 лютого.

Жанр: трилер, горор. 

У головних ролях: Алекс Петтіфер, Ґай Пірс, Олвен Фуер, Курт Яґер, Чайк Чан, Форрест Кемпбелл, Вільям Ґао та інші.

Тривалість: 1 год 34 хв.

Про що

Події розгортаються у США, на тихоокеанському північному заході, посеред густих туманів та високих лісів. Колись тут були великі поселення корінних народів. Нині ж містечко потерпає від кримінального авторитета Рейнольдса, який вважає за людей тільки тих, у кого біла шкіра. Бізнесмен азійського походження потрапляє під особливу його увагу. Рейнольдс хоче, аби містер Лой віддав йому свої землі. Невдовзі після відмові він зникає. Майже одночасно в місті з’являється таємничий незнайомець. Він блідий, мовчазний та має лихий погляд. Дружина зниклого, Янь Лой надає йому прихисток. Обізнані на віруваннях корінних народів люди подейкують, що він і є Багрянош – той, хто несе смерть, випиваючи кров.

Монахині на драйві!

Прем'єра: 8 лютого.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Валері Боннетон, Каміль Шаму, Клер Надо, Сідсе Бабетт Кнудсен, Гілен Лондез, Франсуа Морель, Жан-Мішель Ламі та інші.

Тривалість: 1 год 27 хв.

Про що

П’ять монахинь вирішують взяти участь у великій велогонці, щоб виграти грошовий приз, який вони планують витратити на ремонт будинку для літніх людей. Але є одна проблема — ніхто з них не вміє їздити на велосипеді.

Учительська

Прем'єра: 8 лютого.

Жанр: драма. 

У головних ролях: Леоні Бенеш, Єва Льобау, Майкл Кламмер, Леонард Штетніш та інші.

Тривалість: 1 год 38 хв.

Про що

Коли одного з її учнів підозрюють у крадіжці, Карла Новак — молода вчителька-ідеалістка — вирішує докопатися до суті справи. Однак її, на перший погляд, невинні дії згодом призводять до серії крадіжок у школі. Події розгортаються у бік найгірших сценаріїв, викриваючи усі негативні риси системи освіти, впливу вчителів, батьків та учнів одне на одного. Одна драматична подія перетворюється на психологічну війну, а сама Карла опиняється між своїми ідеалами та шкільною системою, де наслідки її дій загрожують зламати її саму.

Мадам Павутина

Прем'єра: 14 лютого.

Жанр: пригоди, екшн. 

У головних ролях: Дакота Джонсон, Емма Робертс, Сідні Свіні, Адам Скотт, Ізабела Мерсед, Заша Мемет та інші.

Тривалість: 1 год 56 хв.

Про що

Фільм розповідає історію походження однієї з найзагадковіших героїнь видавництва Marvel Кассандри Вебб, фельдшерки з Мангеттена, яка, можливо, має здібності до ясновидіння. Змушена зіткнутися з викриттями про своє минуле, вона налагоджує стосунки з трьома молодими жінками, яким судилося могутнє майбутнє… якщо всі вони зможуть пережити смертоносне сьогодення.

Уроки толерантності

Прем'єра: 14 лютого.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Олена Узлюк, Олександр Піскунов, Олександр Ярема, Кароліна Мруга, Акмал Гурєзов, Борис Георгієвський, Ніна Набока та інші.

Тривалість: 2 год 00 хв.

Про що

Провінційна шкільна вчителька, бажаючи врятувати свою родину від розпаду та кредитів, вмовляє чоловіка і дітей підписатися на державну програму з євроінтеграції "Уроки толерантності". За її умовами, вони мають на певний час оселити у себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер родина вимушена боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості.

Смак пристрасті

Прем'єра: 15 лютого.

Жанр: мелодрама, романтика. 

У головних ролях: Жульєт Бінош, Бенуа Мажимель, Емманюель Саланже, Патрік Дʼассумсао, Галатеа Беллуджи, Ян Гемменекер та інші.

Тривалість: 2 год 15 хв.

Про що

1885 рік. Незрівнянна кухарка Євгенія останні 20 років працювала на відомого гурмана Додіна. З часом гастрономічна практика та взаємне захоплення перетворилися на романтичні стосунки. Особливий зв’язок кухарки та гурмана породжує вишукані страви, які вражають навіть найвідоміших шеф-кухарів світу. Попри своє кохання, Євгенія любить свободу і не планує виходити заміж за Додіна. Щоб змінити її думку, він вирішує зробити те, чого ніколи раніше не робив — готувати для неї.

Марс-Експрес

Прем'єра: 15 лютого.

Жанр: анімація, детектив, наукова фантастика. 

Тривалість: 1 год 25 хв.

Про що

Марс, 23 століття. Два приватні детективи розслідують зникнення молодої жінки. Вони виявляють, що не одні розшукують Джун Чоу, 18-річну студентку кібернетики — її переслідують поліція та вбивці. Алін Рубі та її партнер Карлос, якому повернули життя Андроїди, борються з часом, щоб першими знайти найрозшукуванішу дівчину планети.

Зона інтересу

Прем'єра: 22 лютого.

Жанр: історичний, воєнна драма. 

У головних ролях: Сандра Гюллер, Крістіан Фрідель, Ральф Герфорт, Імоген Когге та інші.

Тривалість: 1 год 45 хв.

Про що

Чоловік із дружиною будують оселю мрії — із затишним садом, дорогими пожитками, родинними вечорами за читанням із дітьми. І тільки високий паркан нагадує, що поруч з їхнім райським куточком стоїть концтабір, де чоловік працює комендантом.

Мій двійник-робот

Прем'єра: 22 лютого.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Шейлін Вудлі, Джек Вайтголл, Челсі Едмундсон, Річард Ліпперт, Девід Грант Райт та інші.

Тривалість: 1 год 33 хв.

Про що

Чарльз — ловелас, Елейн — мисливиця за грошима заможних чоловіків. Щоб ефективніше досягати своїх цілей, вони незаконним шляхом купують собі роботів-двійників, які роблять за них усю попередню роботу зі спокуси клієнтів. Якось їхні шляхи перетинаються. Коли кожен має отримати своє (Чарльз — ніч кохання, а Елейн — гроші), налагоджена система дає збій. Їхні копії закохуються одна в одну і вирішують втекти. Щоб не опинитися за ґратами, Елейн та Чарльзу доведеться об’єднатися і вирушити в погоню за своїми двійниками-роботами.

Лялі їдуть далі

Прем'єра: 23 лютого.

Жанр: комедія, кримінал. 

У головних ролях: Маргарет Квеллі, Джеральдін Вішванатан, Біні Фелдштейн та інші.

Тривалість: 1 год 24 хв.

Про що

Дві подруги вирішують перегорнути сторінку та почати усе з чистого аркуша. Тож вони вирушають у несподівану подорож до Таллахассі, проте все йде шкереберть, коли на їхньому горизонті вигулькує банда бездарних злочинців.

Залишені

Прем'єра: 29 лютого.

Жанр: комедія, драма. 

У головних ролях: Пол Джаматті, Да'Він Джой Рендольф, Домінік Сесса, Керрі Престон, Брейді Гепнер та інші.

Тривалість: 2 год 13 хв.

Про що

Фільм розповідає історію скупого вчителя початкової школи Нової Англії, який змушений залишитись у кампусі під час різдвяних канікул, щоб наглядати за дітьми, яким нікуди йти. Проте незабаром його неприязнь переростає у несподівану дружбу з одним із учнів та шеф-кухаркою школи, яка щойно втратила сина у В'єтнамі.