Зміст:
  1. Двоколісні хроніки
  2. Хащі
  3. ПроПоходи
  4. Hanna Burlaka
  5. Ukraїner

Не поїхали нікуди на вихідні і вирішили чемно залишитися вдома? Ми подбали, аби подорожі прибули до вас.

Двоколісні хроніки

Якщо ви не фанат all inclusive, а мрієте про щось активне, відкрите і колоритне – ось вам мандри подружжя, яке з дитиною їздить світом на велосипедах.

Їхні ролики, в середньому, тривають 30 хвилин.

А ось як вони розповідають про себе: "Ми знімаємо все самі і показуємо світ таким, яким його бачимо. Ми – музиканти гурту "Фолькнери", Володимир Муляр, Ярина Квітка та наш малюк Марко, що народився в подорожі. Позаду вже 35 країн і понад 50 000 км на велосипедах".

Ви могли пропустити: Що треба знати про життя та відпочинок у В'єтнамі. Власний досвід

Хащі

Тут назва говорить сама за себе. Канал про атмосферні мандри закинутими шахтами, містами і селами України, соняшниковими полями, річковими порогами. 

"Покликанням проєкту Хащі є збереження духу епохи, його фіксація, проникнення в саме нутро нашої країни, намагання побачити та передати ту атмосферу, те життя, яким живе, жила, українська глибинка, тобто її душа, колиска", – пояснює команда.

Читайте також: Грузія для українців весною. Мандруємо Тбілісі: обмеження, цікаві місця та страви

ПроПоходи

Канал для фанатів гірських походів і не лише Карпатами. Тут є відеоогляди спорядження, поради мандрівникам і ті самі гірські краєвиди. Попереджаємо, що може закортіти взяти намет і гайнути десь на Чорногору.

Hanna Burlaka

Авторка каналу відвідала понад 60 країн.

"Своїм блогом, допомагаю іншим подорожувати самостійно, розробляючи індивідуальні маршрути далекими країнами", – пояснює Анна.

Тривалість роликів близько 20 хвилин.

Ще про подорожі: Від Мармурового до Чорного моря. Подорож Стамбулом: як підготуватися та що відвідати

Ukraїner

"Україна зсередини". Живі історії, яскраві персонажі, неймовірні краєвиди – так розповідає про Україну та її жителів команда Ukraїner.

Літо вже не так далеко: Відпустка на острові Джарилгач посеред Чорного моря: враження, ціни та як дістатись

Якщо вас цікавить урбаністика – можете глянути CHAPLINSKY VLOG. Це канал колишнього головного архітектора Львова Юліана Чаплінського. На каналі є його огляд українських міст з фокусом на архітектуру та урбаністику, а саме – що з нею не так і як повинно бути.