Зміст:
  1. Figurat – Vybach
  2. Паліндром – Тут літає
  3. Love, Mary – Ліс
  4. Ocean Bloom – Вона
  5. Сліпток – Навіщо
  6. Darie Lu – Містичне кохання
  7. The Artistic Rats – Переправа

Другий тиждень червня приніс чимало релізів. LIGA.Life розповідає про повернення проєкту Figurat до музпростору, альтернативний рок від Паліндрома та темну електроніку Love, Mary.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Figurat – Vybach

Жанр релізу: неосоул, поп.
Дата релізу: 14.06.2024.

Проєкт київського продюсера та виконавця Діми Алєксєєнка повертається до музичного простору з серією релізів. У фіналі все завершиться дебютним альбомом Vse Odno, який вийде вже 5 липня.

У пісні Vybach виконавець просить вибачення за те, що вдавав із себе іншу людину заради завоювання симпатії та визнання. Пісня виконана у жанрі неосоул та передає своєрідний синтез електроніки з джаз-ф’южном.

Паліндром – Тут літає

Жанр релізу: альтернативний рок.
Дата релізу: 14.06.2024.

Паліндром продовжує цикл саморефлексій про намагання усвідомити себе в реаліях нового світу і війни, яка залишає чималий відбиток навколо нас.

"Тут літає" рефлексує про ракетні удари російських військ українськими містами. Під альтрокові мотиви Степан Бурбан розмірковує, як швидко відбувається адаптація до нових умов, зокрема, як птахи звикли до ударних хвиль та здригають з дерев у політ.

Love, Mary – Ліс

Жанр релізу: електроніка.
Дата релізу: 14.06.2024.

Love, Mary випустила сингл "Ліс", що відображає внутрішній стан виконавиці – дрімучий ліс, у якому артистка блукає в пошуку гармонії з собою.

"Ліс" поєднує темну та моторошну електроніку з відвертим монологом авторки, яка й досі перебуває у процесі самокопання.

Ocean Bloom – Вона

Жанр релізу: інді-поп, альтернатива.
Дата релізу: 11.06.2024.

Одеські мрійники Ocean Bloom видали атмосферний літній трек "Вона". Герой потрапляє у дивовижний сон, де є лише він та кохана. Трек виконано у жанрі інді-поп з елементами психоделії, що своїм темпом подібні до морських хвиль.

Сліпток – Навіщо

Жанр релізу: дрим-поп, альтернативний рок.
Дата релізу: 14.06.2024.

Київський інді-гурт "Сліпток" розпочинає цикл літніх релізів дрим-поп-синглом "Навіщо". Пісня є розповіддю ліричного героя, який щойно завершив стосунки та проживає етап відпускання. Трек об’єднує у собі емоційний вокал та спокійне "повітряне аранжування", що дає змогу повноцінно зануритися та відчути увесь спектр емоцій, закладений у роботу.

Darie Lu – Містичне кохання

Жанр релізу: інді-поп, альтернатива.
Дата релізу: 12.06.2024.

Виконавиця Darie Lu видає два сингли цього року та запрошує послухати гротескну історію дівчини, яка усвідомила силу власного впливу на життя і почала діяти.

Поєднуючи інді з містичними та художніми текстами, вимальовується своєрідний театральний монолог про новий життєвий етап.

The Artistic Rats – Переправа

Жанр релізу: альтернативний рок.
Дата релізу: 14.06.2024.

Хіп-хоп-метал-квартет з Тернополя The Artistic Rats вже видав три сингли з майбутнього повноформатного альбому "Тиша", робота над яким триває з минулого літа.

Сингл "Переправа" є містифікацією на тему смерті, що загорнута в античну міфологію. Поєднавши реалії сьогодення із вченнями з минулого та рок із хіп-хоп-читкою, нова робота гурту є незвичним представником у векторі альтернативного року.