Зміст:
  1. Jerry Heil – MARIA
  2. Shmiska – Місто
  3. Sad Novelist, Мія Рамарі – Жовта маршрутка
  4. typeled – більше ніж здається
  5. éllia — Мабуть, все буде добре
  6. INGRET – неймовірно тонка
  7. REDENGY – стрес

Другий тиждень липня продовжує доповнювати музичний простір неочікуваними анонсами лонгплеїв та цікавими колабораціями. LIGA.Life розповідає про мініальбом від Jerry Heil, сингл про місто від Shmiska та спільну пісню від Sad Novelist та Мія Рамарі про жовту маршрутку.

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

Jerry Heil – MARIA

Жанр релізу: електропоп, поп.
Дата релізу: 11.07.2024.

Після Євробачення-2024 Jerry Heil повертається із тематичним мініальбомом MARIA, який ідейно є продовженням синглу Teresa & Maria. Це рефлексія виконавиці на важке сьогодення в країні під призмою вірянки, музикантки та жінки.

До релізу крім хітового синглу з пісенного конкурсу увійшли фолькове інтро та дві нові пісні, виконані в електропопстилі.

Shmiska – Місто

Жанр релізу: індіпоп.
Дата релізу: 11.07.2024.

Ренаті Товстенко довелося емігрувати на початку вторгнення. Через два роки, коли вона повернулася до рідного Чернігова, то зрозуміла: місто більше не її. Мабуть, кожен, хто повноцінно переїхав за кордон, мав схожі відчуття після повернення до свого міста.

Пісня "Місто" присвячена всім, хто вимушено покинув свій дім та відчуває себе чужим як у новому, так і у рідному краї.

Sad Novelist, Мія Рамарі – Жовта маршрутка

Жанр релізу: індірок, альтернативний рок.
Дата релізу: 11.07.2024.

Івано-франківський виконавець Sad Novelist повертається до музичного простору з амбіційним анонсом дебютного альбому.

Пісня "Жовта маршрутка" з Мія Рамарі – початок. Сингл виконаний у жанрі індірок та присвячений атрибуту кожного міста – жовтій маршрутці, що є епіцентром різних історій та ситуацій, які відбуваються навколо.

typeled – більше ніж здається

Жанр релізу: індіпоп.
Дата релізу: 12.07.2024.

Філ продовжує доповнювати свій творчий доробок новими піснями. Цього разу без відвертих експериментів, як у минулих треках. Це грайливий індіпоп із ретросинтами та гітарою, що разом нагадують мелодії колискової.

Пісня "більше ніж здається" пропонує задуматися над власним сприйняттям поняття "дім" та чому це формує приємний спектр емоцій за однієї його згадки.

éllia — Мабуть, все буде добре

Жанр релізу: емокор.
Дата релізу: 11.07.2024.

Емокоровий гурт éllia нагадує про себе новим синглом, що є передвісником дебютного мініальбому, робота над яким і досі кипить.

"Мабуть, все буде добре" оповідає про внутрішній конфлікт двох поглядів на світ – між оптимістичним сподіванням на майбутнє та фаталізмом. Усе це під емокор, що градуюється під відвертий крик душі.

INGRET – неймовірно тонка

Жанр релізу: індіпоп.
Дата релізу: 11.07.2024.

Фіналістка національного відбору Євробачення-2024 INGRET вирішила поставити крапку у стосунках, що дали початок новому творчому етапу артистки.

Виконана в індіпопжанрі пісня оповідає про внутрішні рани виконавиці та силу відновлення, яка дає поштовх до нових кроків. До релізу увійшли дві версії виконання пісні – звичайна та інструментальна.

REDENGY – стрес

Жанр релізу: альтернативний рок, поп.
Дата релізу: 11.07.2024.

Співачка з Бахмута REDENGY на фінішній прямій до дебютного альбому "По той бік усмішки", який складатиметься із депресивних композицій, що відображатимуть боротьбу виконавиці із депресією.

"стрес" є відображенням сучасних реалій та пошуком виходу із нескінченного циклу "меланхолія – депресія". І найкращий спосіб – вчасно поставити все на паузу та відпочити від вигорання на роботі, рутини та боротьби із проблемами сьогодення.