Зміст:
  1. Okean Elzy – Lighthouse
  2. SadSvit – Твій промінь
  3. Женя Галич, Ігор Кириленко – Убер
  4. Sexnesc – Блонд
  5. Дискурс, Перець, LYKHO – Комахи
  6. BALKON – Затьмарені
  7. Temstime – CHAOS

Okean Elzy – Lighthouse

Жанр релізу: рок.
Дата релізу: 11.10.2024

Океан Ельзи, після релізу альбому "Той день", видають довгоочікуваний дебютний англомовний повноформатник "Lighthouse". Ідейно це розширення можливостей бенду, який прагне розповісти усьому світу про себе.

До запису поставились серйозно: Джон Резнік, Goo Goo Dolls, Тревіс Баркер з blink-182, Діана Воррен та Джон Фельдман — цих митців гурт запросив до співпраці над альбомом.

Жанрово "Lighthousе" має як елементи попроку та поппанку, так і запального альтернативного року. Як і однойменний трек, альбом сповнений надії та сподівання на краще майбутнє.

SadSvit – Твій промінь

Жанр релізу: інді-рок, альтернативний рок.
Дата релізу: 11.10.2024

Sad Svit продовжує свій оновлений творчий етап після альбому "Неонова мрія". Новий сингл "Твій промінь" — це пісня про очікування, надію та зв’язок із тими, хто вже більше не поруч, проте залишився в пам’яті та серці.

Жанрово це інді-рок, який має схожі пост-панкові мотиви з атмосферними ретросинтами. Поява альбому від амбасадора журби – лише питання часу.

Женя Галич, Ігор Кириленко – Убер

Жанр релізу: рок-балада, рок.
Дата релізу: 11.10.2024

Женя Галич із гурту O.Torvald вирішив поекспериментувати та створив спільно з музичним продюсером проєкту "Hidden Element" Ігорем Кириленком нетипову для своєї творчости композицію "Убер".

Результат — романтична рок-балада про відстань між близькими людьми, яка не дає насолодитися життям та створити теплі спогади про одне одного.

Sexnesc – Блонд

Жанр релізу: альтернативний рок.
Дата релізу: 10.10.2024

Гурт Sexnesc випустив новий сингл про кохання та зміни, об’єднавши інтимність, емоційну інтенсивність та пошук нового "я" через почуття. Під гітарний супровід гурт переосмислює кохання як основу внутрішніх метаморфоз. Пісня створена за канонами Sexnesc, проте водночас розкриває нові сенсові кордони гурту: про вимушене завершення стосунків.

Дискурс, Перець, LYKHO – Комахи

Жанр релізу: хардкор-панк, панк.
Дата релізу: 11.10.2024

Учасники гурту Sportcafé та сольних проєктів "LYKHO" та "Перець" дебютують у складі проєкту "Дискурс", який виник напередодні доєднання учасників до лав Сил оборони. До створення пісні також доєдналися Ліда Юр’єва, яка написала текст до пісні, та барабанник Мирослав Свідерок – обоє учасники Sportcafé. Нова робота "Комахи" – це хардкор-панковий сингл, який під образом нещасних комах приховав сатиру над окупантами, що ніяк не сховаються від люті. Гурт поки не анонсував майбутні релізи, однак такий експеримент нетиповий для виконавців.

BALKON – Затьмарені

Жанр релізу: інді-рок, альтернативний рок.
Дата релізу: 10.11.2024

Гурт Balkon після релізу потрійного синглу "Аможе" за майже рік творчої тиші видав сингл "Затьмарені", до якого увійшов раніше виданий хіт "Відьми", інтро та нова пісня. "Затьмарені" – це нова сходинка гурту в бік нового творчого етапу. Пісня влучно поєднала автентичний текст із темною горор електронікою, яка разом з інді-роковими мотивами розкриває нелегку боротьбу ліричного героя з психоемоційними станами – залежністю, депресією та тривожністю.

Temstime – CHAOS

Жанр релізу: інді-поп, індітроніка, дрим-поп, поп.
Дата релізу: 11.10.2024

Музичний проєкт Артема Шойжолова "Temstime" дебютував повноформатним альбомом "Chaos", який автор анонсував ще з релізом синглу "Бруд".

Робота "Chaos" є підсумком творчого етапу виконавця, який надихався естетикою музичного світу 90-х та 00-х. Відповідно до назви альбом насичений жанрово (від індітроніки та інді-поп до дрим-попу) та має тексти як українською, так і англійською мовами.