Disney працює над продовженням "Диявол носить Прада"
Фото: EPA

Disney розробляє продовження кінохіта "Диявол носить Прада" (2006).

Variety повідомляє, що сценарист фільму Алін Брош МакКенна веде переговори щодо повернення до написання наступного розділу. Проте хто саме з акторського складу повернеться для зйомок продоження, поки що невідомо.

За ймовірним сюжетом, у сиквелі Міранда Прістлі (героїня Меріл Стріп) розвиває карʼєру на тлі занепаду культури глянцевих журналів. У процесі стикається з персонажкою Емілі Блант, яка в оригінальному фільмі була її старшою асистенткою. Нині героїня Блант – високопосадовиця у люксовій рекламній компанії, яка дуже потрібна Прістлі.

"Диявол носить Прада" – комедійна драма за сюжетом однойменного роману Лорен Вайсбергер. Випускниця коледжу Енді Сакс (Енн Гетевей) приїхала до Нью-Йорку та отримала роботу молодшої асистентки владної та вимогливої Міранди Прістлі – головної редакторки відомого модного журналу. Але Енді ще не знає, що ця робота піддасть випробуванню її кохання та усе, що здавалося важливим раніше. 

У свій час перший фільм був справжнім хітом і заробив 326,7 млн доларів у всьому світі. До того ж приніс Меріл Стріп "Золотий глобус" та номінацію на "Оскар".