Гаррі Поттер, Дім Дракона, Миротворець – прем'єри HBO Max у 2022 році
Фото: офіційний сайт HBO

Стримінговий сервіс HBO Мах представив анонс усіх головних прем'єр 2022 року. Відео – це нарізка кадрів з різних фільмів і серіалів, що випускатимуться на стримінгу.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

 Чим дивуватиме HBO у 2022 році?

"Дім Дракона". Це приквел "Гри престолів", у якому покажуть життя за 200 років до подій "Гри престолів". Боротьба Рейніри та Ейогна Таргарієнів за Залізний трон підштовхне до початку громадянської війни. Що стане вирішальною причиною, чому будинок Таргарієн буде знищено? Сценаристами проєкту стали Раян Кондал і Джордж Мартін, останній – автор циклу "Пісня льоду й полум'я", за яким зняли серіал "Гра престолів".

"Миротворець" – приквел та сиквел "Загону самогубців", що вийде 13 січня. Історія безжального вбивці, який вірить, що можна досягти миру за будь-яку ціну. 

"Позолочене століття". Історія Меріан Брук, яка переїжджає з сільської Пенсільванії до Нью-Йорку після смерті батька. Дівчина вимушена жити за новими багатими правилами. А в Мангеттені розпочинається революція. 

Спецвипуск "Гаррі Поттер 20-та річниця: Повернення до Гоґвортсу", який розповість історію створення серії фільмів про "хлопчика, який вижив" за допомогою нових інтерв'ю та бесід з акторами, а також архівних кадрів. Прем'єра проєкту відбудеться 1 січня 2022 року.

Спортивна драма "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty". Історія про те, як "Лейкерс" став найуспішнішим професійним баскетбольним клубом у 1980-х роках.

Політичний драматичний серіал "Сантехніки Білого дому", який розкаже про події 1970 року. Агенти спецслужб Говард Хант та Дж. Гордон Лідді за дорученням президента Ніксона стають організаторами Вотергейтського скандалу. Серіал розповість передісторію встановлення пристроїв, що прослуховують, і про наслідки, які увійшли в історію.

"Джулія" – історія відомої американської шеф-кухарки Джулії Чайлд, яка познайомила США з французькою кухнею.

Також у планах HBO Max – випуск нових епізодів чорної комедії "Баррі", "Дружини мандрівника в часі" та "Неймовірних", комедії "Скетчшоу чорної леді", фентезі "Темні початки", кримінального шоу "Праведні Джемстоуни"та рімейку "Милих ошуканців".

 Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин