Мішель Обама запускає на Netflix власне дитяче кулінарне шоу
Мішель Обама (фото - Getty Images)

Колишня перша леді, дружина експрезидента США Барака Обами Мішель Обама запускає дитяче шоу про культуру і кухні різних країн на стрімінговій платформі Netflix.

Вона оголосила у фейсбуці, що шоу стартує з 16 березня й називатиметься "Вафлі та Мочі" ((Waffles + Mochi).

"Уся справа в хорошій їжі: дізнатись про неї, готувати й, звичайно ж, їсти. Ці двоє відправлять нас у пригоди по всьому світу, щоб досліджувати нові інгредієнти та випробувати нові рецепти. Дітям це сподобається, але і дорослі будуть багато сміятись – а також кілька порад для кухні", – розповіла Мішель Обама.

За її словами, вона шкодує, що такого шоу не існувало, коли їхні з Бараком Обамою доньки були дітьми.

Мішель Обама запускає на Netflix власне дитяче кулінарне шоу
Фото з Facebook Мішель Обами

Мішель Обама додала, що вже кілька місяців працює над проєктом, який по суті є розширенням її програми, як першої леді, по підтримці здоров’я дітей.

Дружина експрезидента США сподівається, що нове шоу принесе багато користі та сміху глядачам й пообіцяла допомогу з продуктами для приготування страв родинам, які опинилися у скруті через пандемію коронавірусу.

  • Мішель та Барак Обами у 2018 році підписали контракт на виробництво серіалів і фільмів для Netflix й входять до числа виконавчих продюсерів. Вони оголосили список шоу та фільмів, які планують запустити на платформі.