Netflix показав трейлер мультфільму The Magician’s Elephant
Кадр з мультфільму The Magician’s Elephant

Стримінгова платформа Netflix випустила трейлер до нового анімаційного мультфільму The Magician’s Elephant. Це адаптація класичного роману письменниці, двічі лауреатки премії Ньюбері, Кейт Дікамілло, що вийшов у 2009 році. 

Ноа Джуп озвучує головного героя фільму, юного сироту, на ім'я Пітер, який шукає свою давно втрачену сестру Адель (Піксі Девіс). Хлопець перетинається з ворожкою (Натасія Деметріу) на ринковій площі свого міста. Зневірившись знайти свою єдину сім’ю, яка у нього залишилася, Пітер ставить їй важливе запитання: чи жива його сестра? 

Щоб отримати відповідь, Пітер має знайти магічного слона — який перебуває в руках знаті, а також чарівника (Вонга), здатного викликати його. "Цей слон приведе мене до моєї сестри", — чути слова Пітера в трейлері. "Я мушу попросити вас віддати її мені". В обмін на слона хлопчик має виконати три, здавалося б, неможливих завдання. 

Режисеркою стрічки стала Венді Роджерс, анімацією зайнялася студія Animal Logic. The Magician’s Elephant можна буде переглянути вже 17 березня на Netflix.