Проїхатися місцями з фільму "Мої думки тихі". Лукіч планує створити туристичний маршрут

Фанати фільму "Мої думки тихі" зможуть відправитися в подорож маршрутом, який проїхали головний герой стрічки зі своєю мамою.

Плани створити такий маршрут у 2021 році режисер фільму Антоніо Лукіч озвучив на форумі ідей і рішень Re:Open Zakarpattia, пише "Суспільне".

"Кіно історично приваблювало туристів у місця своєї дії. Складно не згадати про маршрут героїв фільму "Третя людина", коли ти у Відні. Фільм "Залягти на дно в Брюгге" став приводом для багатьох відвідати пряникове європейське містечко напередодні Різдва. Фінляндія вабить усіх творчістю Акі Каурісмякі, а по місцях зйомок серіалу "Міст" уже давно водять дуже дорогі екскурсії... Я вже мовчу про те, що зробив серіал "Гра престолів" з містом Дубровнік. Показуючи "Мої думки тихі" на міжнародних кінофестивалях, я радів від думки про те, що, подивившись моє кіно, жителі Любліна, Лондона, або Люксембурга колись поїдуть на сакури чи на води в Косино", – пояснив режисер.

Дивіться також: Парки, море, гори. Які місця в Україні найчастіше гуглили в 2020 році

За словами Лукіча, на майбутній тур уже є близько 30 попередніх заявок. 

"Є люди, які вже хочуть поїхати залишити на Закарпатті свої гроші", – додав він.

Нагадаємо, за сюжетом фільму "Мої думки тихі" першою точкою поїздки головного героя Вадима (Андрія Лідаговського) є Ужгород – "місто сакур", де його зустрічає мама, героїня Ірми Вітовської, на старенькому червоному Volkswagen Golf.