Режисер "Вонки" залучив Тімоті Шаламе одразу, як побачив його шкільні реп-виступи – відео
Фото: Warner Bros.

Режисер "Вонки" Пол Кінг розповів, що Тімоті Шаламе не потрібно було проходити кастинг, йому поступила одразу пряма пропозиція на головну роль, пише Rolling Stone.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Кінг побачив шкільні реп-відео актора на YouTube. Режисер зазначив, що ці відео доводять — Шаламе може зіграти роль Вонки без прослуховування. Адже у стрічці в головного персонажа буде сім музичних сцен.

"Це була пряма пропозиція, бо він чудовий, і на мою думку, він був єдиною людиною, яка могла це зробити. Оскільки це Тімоті Шаламе і його життя настільки абсурдне, його шкільні музичні виступи на YouTube мають сотні тисяч переглядів. Тож я знав, що Тімоті Шаламе може дуже добре співати й танцювати", — додав Пол Кінг.

За словами режисера, він знав, що це є в арсеналі Шаламе, але Кінг не знав, наскільки він хороший. "Коли я з ним розмовляв, він був дуже зацікавлений. Він займався чечіткою в старших класах і сказав: Я б дуже хотів показати людям, що я можу це робити".

На одному з таких відео Шаламе під псевдонімом Lil Timmy Tim читає реп у своїй нью-йоркській школі у 2012 році з цілою групою танцівників. Чотирихвилинний ролик на момент написання новини переглянули 4,8 мільйона разів.

Фільм "Вонка" вийде в кінотеатрах 15 грудня 2023 року. Сюжет музичної картини в жанрі фентезі розповідає історію молодого Віллі Вонки, зокрема про те, як він зустрів Умпа Лумпу, якого зіграє Гʼю Грант.