Ріанна повідомила про свою другу вагітність під час виступу на Superbowl 2023
Фото: EPA

Ріанна виступала в перерві між таймами на недільному Super Bowl, після чого стало відомо, що вона вагітна другою дитиною. Американська співачка вийшла у червоному комбінезоні від Loewe, який розстебнула на животі. Представник співачки підтвердив, що вона чекає на дитину.

Ріанна заспівала мікс зі своїх найбільш знакових хітів, зокрема Only Girl in the World, Diamonds, We Found Love, Where Have You Been. ЇЇ виступ тривав 14 хвилин, за цей час американській співачці вдалося заспівати 14 пісень. Попри вагітність, Ріанна виконала дуже небезпечні трюки: вона розпочала шоу, підвішеною на платформі високо над полем. Потім артистка спустилася та приєдналася до групи танцюристів. 

Ріанна на Super Bowl.
Ріанна на Super Bowl. Фото: EPA

Хоча на сцені не було інших спеціальних гостей, які допомагали їй виступати, у неї був один вірусний момент, коли вона підкоригувала свій макіяж посеред пісні, зробивши гарну рекламу своєму бренду косметики Fenty. З армією танцюристів, диким вбранням і феєрверком — це було тріумфальне повернення Ріанни до виступів після п’ятирічної перерви.

Перша дитина пари Ріанни та репера A$AP Rocky з'явилася у травні 2022-го. Зіркова пара оберігає особисте життя, тому вони досі не розкрили ім'я сина та не показують його публіці.