Дивіться новий трейлер до фільму "Вонка" з Тімоті Шаламе – відео
Фото: Warner Bros

Warner Bros. Pictures випустила новий трейлер до стрічки "Вонка" про життя винахідника і шоколатьє Віллі Вонка. В український прокат фільм вийде з 14 грудня.

Режисер фільму — Пол Кінг, відомий завдяки своїй роботі над "Паддінгтоном", а продюсує стрічку Девід Хейман, який працював над "Гаррі Поттером". У головній ролі — Тімоті Шаламе, якого глядачі вже знають за ролями в "Інтерстелларі", "Назви мене своїм ім'ям" і "Дюні".

Згідно з описом фільму, "Вонка розповідає дивовижну історію про те, як найбільший у світі винахідник, чарівник і виробник шоколаду став улюбленим персонажем Віллі Вонка, якого ми знаємо сьогодні". Зокрема, у стрічці покажуть, як майбутній керівник шоколадної фабрики зустріне підопічних Умпа-Лумпи (Г’ю Грант).

У фільмі також зіграли Саллі Гокінс ("Форма Води"), Олівія Колман ("Фаворитка"), Кіген-Майкл Кі ("Кі та Піл") і Ровен Аткінсон ("Містер Бін").

У квітні Warner Bros оприлюднила нові кадри фільму "Вонка" на презентації CinemaCon. Саме тут Шаламе розповів, що він дійсно плавав у басейні справжнього розтопленого шоколаду під час зйомок стрічки.

Віллі Вонка дебютував у дитячому фентезійному романі валлійського письменника Роальда Дала "Чарлі та шоколадна фабрика" у 1964 році, в якому розповідається про Чарлі Бакета, бідного хлопчика, який виграв золотий квиток на екскурсію знаменитою шоколадною фабрикою Вонки.

"Вонка" стане третьою кіноадаптацією про Віллі Вонку. У 1971 році роль Віллі Вонки виконав Джин Вайлдер, а у 2005 році — Джонні Депп.