Дивіться тизер до реаліті-шоу за мотивами "Гри в кальмара" – відео
Фото: Netflix

Стримінговий сервіс Netflix опублікував тизер до реаліті-шоу, створений за мотивами південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" — "Гра в кальмара: Виклик".

Підписуйтесь на корисний легкий контент в Instagram

У шоу братиме участь 456 учасників з усього світу, які змагатимуться за грошовий приз $4,56 мільйона — найбільший грошовий приз в історії реаліті-шоу. Також організатори запевняють, що учасники залишаться неушкодженими.

Прем’єра проєкту відбудеться 22 листопада. Шоу матиме 10 епізодів, у яких учасники випробують себе в різноманітних змаганнях. У синопсисі йдеться: "В серії ігор кожен гравець буде на межі можливостей і буде змушений запитати себе, як далеко він готовий зайти з коаліціями, жорстокими стратегіями та своєчасними зрадами, щоб перемогти".

Також повідомляють, що реаліті-шоу знімали у Великій Британії.

"Гра в кальмара" — південнокорейський вебсеріал в жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера і драми. Серіал, що складається з дев'яти епізодів, оповідає про групу людей, яким потрібні гроші. Вони приймають дивне запрошення взяти участь у дитячих іграх. На переможця чекає привабливий приз, але ставки тут смертельні.

Стрічка швидко стала найуспішнішим південнокорейським серіалом на Netflix, а менше, ніж за місяць — найпопулярнішим на ній з-поміж усіх серіалів.