Дивіться трейлер серіалу "Переповнена кімната" з Томом Голландом
Кадр із серіалу "Переповнена кімната"

Apple TV+ випустив трейлер десятисерійного мінісеріалу "Переповнена кімната" ("The Crowded Room") з Томом Голландом у головній ролі.

Творцем шоу виступає Аківа Ґолдсман, автор фільму "Ігри розуму" 2001 року. Натхнення для серіалу він черпав з книги Деніела Кіза "Таємнича історія Біллі Міллігана".

"Переповнена кімната" — параноїдальний трилер, в якому головний герой бореться з реальністю та таємничим минулим.

Дія фільму "Переповнена кімната" розгортається у спекотному Мангеттені влітку 1979 року після арешту Денні Саллівана за причетність до стрілянини в Рокфеллерівському центрі. Денні працює зі слідчим Райєю Гудвін, вона поступово розкриває частини таємничого минулого, яке сформувало особистість Денні, і "підводить його до одкровення", яке змінить життя.

Роль Денні зіграв Том Голланд, який також виступив виконавчим продюсером проєкту, а слідчу Гудвін — Аманда Сайфред. У проєкті також знялись Еммі Россам, Емма Лейрд, Крістофер Ебботт та Генрі Зага.

Голланд розповів Entertainment Weekly, що він настільки захопився персонажем, що після дев’яти місяців зйомок йому було важко відрізнити себе від Денні Саллівана.

"Я бачив себе в ньому, але в моєму особистому житті. Я пам'ятаю, як у мене вдома стався невеликий нервовий зрив і я подумав: "Я поголю голову. Мені потрібно поголитися, тому що мені потрібно позбутися цього персонажа". І, очевидно, ми були в розпалі зйомок, тому я вирішив не робити цього... Це було не схоже ні на що, з чим я коли-небудь стикався раніше", — додав Голланд.

Перші три епізоди психологічного трилера вийдуть на стримінгу 9 червня, а наступні сім випускатимуть щоп’ятниці.