Український бар вперше у світовому гіді 50 Best Discovery. Це київський Parovoz Speak Easy

Вперше український заклад увійшов до світового гіду 50 Best Discovery. Ним став київський бар Parovoz Speak Easy, повідомив співвласник бару і шеф-бармен Дмитро Шовкопляс.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Telegram: тільки корисна інформація для українських родин

"Фантастичні новини, друзі! Бар Parovoz Speak Easy увійшов до списку 50 Best Discovery! Це гід маст візит (обов’язкових до відвідування – ред.) місць по всьому світу, складений світовими експертами найпрестижнішої премії світу! Наш бар – перше і поки єдиний заклад в своєму роді, що відкрив локацію Kyiv, Ukraine. Ми дуже пишаємося цим досягненням і впевнені, що гастрономічний список від нашої країни буде стрімко розширюватися", – написав Шовкопляс в своєму фейсбуці.

Ви могли пропустити, як: Київський ресторан став одним із найкращих піцерій Європи

На сайті гіду представили такий опис закладу: "Гостей зустрічають як старих друзів в цьому крутому жвавому барі, захованому в підвалі одного з найстаріших кінотеатрів Києва. Команда славиться своєю майстерністю, і, на відміну від інших районів міста, багато жінок займають місця за стійкою бару. Що стосується напоїв, це все про класику, зробленої добре, з деякими винахідливими поворотами. У приміщенні, де є історична барна стійка з багатим декором, варто очікувати теплу атмосферу, а також столи, оточені необробленим цеглою та іншими сучасними елементами декору. Невеликі перекушування – паштети, сирні дошки та ін. – і більш ситні стейки, приготовані в хоспері. Вони також пропонують курси міксології для місцевих початківців барменів".

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин

Довідково: Світовий гід 50 Best Discovery створили експерти премії The World's 50 Best Bars. З 2019 року сюди включають найкращі бари і ресторани світу, які варто відвідати на думку експертів.