У Netflix розповіли, коли очікувати другий сезон Arcane
Кадр із серіалу

У Netflix розповіли, коли можна очікувати вихід другого сезону мультиплікаційного серіалу Arcane, знятого за мотивами гри League of Legends. За даними Engadget, попередньо вихід заплановано на листопад 2024 року.

Шанувальникам доведеться почекати ще рік, перш ніж вони зможуть побачити наступну частину історії, у центрі якої – сестри й суперниці Ві та Джинкс. Колишній генеральний директор Riot Ніколо Лоран сказав в інтерв’ю на початку цього року, що другий сезон не буде готовий до 2024 року. Він пояснив, що компанія не очікувала, що шоу буде таким успішним, тому розробник разом із французькою анімаційною студією Fortiche розпочали другий сезон пізніше, ніж мали.

Минулого року це шоу стало першим анімаційним серіалом, який отримав нагороду "Еммі", обійшовши більш відомих конкурентів, таких як "Рік і Морті" та "Що, якщо...?"

Arcane отримав відмінну оцінку критиків за сюжетну лінію й анімацію, а також був добре сприйнятий серед глядачів, навіть тих, хто не грає в LoL. Творці Arcane Крістіан Лінке й Алекс Йі сказали, що серіал завжди буде про Ві та Джинкс, хоча в грі понад 150 чемпіонів. Зрештою, їхнє минуле як сестер, які перетворилися на запеклих суперниць із протилежною позицією, борючись за протилежні сторони, створює сюжет, що інтригує.