У США знімуть чорну комедію "Барбенгеймер" про ляльку, яка хоче знищити людство
Фото: Full Moon Features

Режисер Чарльз Бенд, відомий виробництвом малобюджетних фільмів, зніме комедійний погляд на культурний феномен "Барбі" й "Оппенгеймера", повідомляє The Hollywood Reporter.

Стрічка "Барбенгеймер" розповість про геніальну ляльку-науковицю Бембі Дж. Барбенгеймер, що живе в ідеальному світі Долтопії. Вона покидає свого хлопця Твінка Доллмана та прямує до реального світу після того, як дізналася про жорстокість дітей щодо ляльок.

Коли вона особисто бачить жорстокість, то перетворює свою лють на роботу і вирішує створити ядерну бомбу, щоб знищити людство. "У них чудова зовнішність і супер ставлення! Ох, а тепер вони отримали бомбу", — йдеться в синопсисі. 

До того ж сам Чарльз Бенд не цурається наголошувати, що стрічка дійсно є спробою скористатися успіхом справжнього "Барбенгеймера" та заробити на цьому феномені. Однак, за його словами, це також можливість розважитися.

"Це можливість розважитися дивним поєднанням цих двох фільмів — атмосфери "Барбі" та похмурості "Оппенгеймера". Це неймовірна можливість для чорного гумору", — прокоментував Бенд.

Незабаром буде оголошено акторський склад і режисера фільму, бюджет якого буде трохи менш ніж $1 млн. Знімання заплановані на наступний рік, коли Бенд завершить свій 397-й повнометражний фільм.

Окрім фільму Бенд планує випуск мерча. Зокрема й ляльок "анти-Барбі". За словами продюсера, одна з них "точно триматиме у руках величезну ядерну бомбу".