"Поклик пекла", "Ковбой Бібоп" та нові "Мисливці на привидів". Що подивитися на вихідних?
Фото: Sony Pictures

Що з фільмів та серіалів можливо подивитися на цих вихідних?

"Мисливці на привидів: з того світу"

У кінотеатрах триває показ третьої частини про "Мисливців на привидів". Мати-одиначка з двома дітьми-підлітками успадкували старий занедбаний будинок. Родина переїздить до старої ферми в Оклахомі саме у той час, коли у районі починається надзвичайна активність паранормальних сил.

Діти намагаються дізнатися більше про дідуся, від якого успадкували ферму та знаходять автомобіль, який належав видатним мисливцям на привидів. Тепер вони мають ліквідувати паранормальні сили та розібратися з усією технікою, яка кілька десятків років тому уже рятувала світ.

"Тік-так...Бум!"

Netflix тільки-но опублікував фільм про молодого композитора Джона, який працює офіціантом у нью-йоркській забігайлівці та пише мюзикл. Він впевнений, у майбутньому це стане новим хітом Бродвею і дозволить йому вирватися зі злиднів.

І поки його рідні змінюють своє життя і досягають нових вершин,  Джон розуміє, що скоро йому виповниться 30 років. І він починає хвилюватися, що даремно витратив минулі роки.

"Котячі світи Луїса Вейна"

Ще зможете встигнути на сеанс в кінотеатрах на черговий фільм з Бенедиктом Камбербетчем.

Великобританія, 19 століття. Ексцентричний художник Луїс Вейн бачить світ інакше, ніж його сусіди та знайомі. У його баченні центральне місце посідають коти. Саме їх він малює головними героями своїх сюрреалістичних картин. Дружина Вейна хворіє, її неможливо вилікувати, але вона просить чоловіка не зупинятися і своїм казковим живописом змінювати світ.

"Психіатр по сусідству"

На Apple+ можна подивитися серіал про багатія Мартіна Марковіца, який звертається по допомогу до психіатра. Кілька сеансів, і чоловік відчуває полегшення, спокій. І взагалі – це працює.

Що краще стає Марковіцу, то більше він довіряє своєму лікарю. Вони перестають бути просто пацієнтом та лікарем.

Товаришують, їздять разом на відпочинок, психіатр Айзек переїжджає в будинок Мартіна, Марковіц навіть готовий передати своєму психіатрові бізнес.

Але він не здогадується, що той маніпулює та експлуатує зручного пацієнта заради своїх цілей. 

"Поклик пекла"

У містичному трилері режисера Йон Сан-Хо, уже відомого за "Потяг до Пусана", потойбічні істоти здіймаються з-під землі, переслідуючи тих, кого засудили до пекла.

Це сприяє розквіту релігійної групи, яка сповідує ідеї божественного правосуддя.

"Ковбой Бібоп"

Netflix пропонує серіал про події у 2071 році. Найпопулярніша професія – мисливці за головами. Вони подорожують космосом у пошуках злочинців, за яких обіцяють шалені гроші.

Чим і заробляє екіпаж міжпланетного корабля "Бібоп". Якщо треба, то вони готові врятувати Всесвіт, головне, щоб їм заплатили. Та чи все можна міряти грошима?

"Король тигрів" (другий сезон)

Продовження документальної стрічки, яка оповідає про ексцентричного власника зоопарку Джо Екзотика. Він розводив диких кішок, а також намагався вбити тих людей, хто боровся за права тварин.

"Колесо часу"

Amazon Video пропонує історію про магічну жінку Муарейн з племені айз седаїв. Вона веде людей в єдине безпечне місце – Тар Валон. Серед мандрівників є Відроджений Дракон, від якого залежить доля людства.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин