24-річний чоловік отримав пʼять дипломів вишу – це новий рекорд України
Фото: Євгеній Нотевський / Facebook

У Києві зареєстрували національний рекорд в номінації "Наймолодший українець, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні". Рекордсменом став 24-річний Євгеній Нотевський, повідомляє керівниця реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Чоловік до 25 років зміг стати дипломованим спеціалістом, закінчивши навчання у пʼяти вищих навчальних закладах.

З вересня 2016 до грудня 2022 року (трохи більше ніж за шість років) Євгеній здобув освіту за фахом "економіка", "право", "магістр менеджменту", "магістр державного управління та місцевого самоврядування", а також "магістр харчових технологій".

Фото: Євгеній Нотевський / Facebook
Фото: Євгеній Нотевський / Facebook

Зазначається, що чотири з пʼяти отриманих дипломів рекордсмена про вищу освіту — з відзнакою.

"Пишаюсь, що на такому рівні високо оцінені мої зусилля та всіх, хто сприяв моєму розвитку в тій частині життя, бо скажу відверто: завершити навчання за пʼятьма різними напрямами — то одна справа, а вийти з чотирма із п'яти спеціальностей на диплом із відзнакою та успішно написати та захистити дипломні роботи, — то ще більша праця", — наголосив Нотевський.

За час навчання Нотевський був лавреатом іменної академічної стипендії президента України (2019), премії київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України — міста-героя Києва (2019) та іменної академічної стипендії Верховної Ради України (2020).

Наразі Євгеній навчається на другому курсі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, де здобуває третій освітній рівень (PhD) за спеціальністю "менеджмент". Також рекордсмен очолює волонтерський штаб Миколаївської області та є президентом громадської організації молодіжного самоврядування "Молодь — майбутнє нації".