Airbnb допоможе відновити туристичну галузь в Україні після війни
Фото: Pixabay

Платформа Airbnb допоможе відновити туристичну галузь в Україні після війни, а також буде популяризувати Україну у світі як туристичний напрямок.

Відповідний меморандум підписали голова Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ) Марʼяна Олеськів та співзасновник й директора зі стратегічного розвитку Airbnb Натан Блечарчик.

"Тепер Airbnb допоможе у післявоєнному відновленні туристичної галузі України. Ми спільно будемо працювати над популяризацією нашої країни як туристично привабливої дестинації! Мова також і про Крим, щойно наші кохані ЗСУ його деокупують", — зазначила Марʼяна Олеськів.

ДАРТ та Airbnb будуть проводити спільні маркетингові заходи задля промоції туристичного потенціалу України. Йдеться про онлайн публікації та поширення фото- та відеоконтенту туристично привабливих напрямків країни.

Зазначається, що ще одним пріоритетним напрямком співпраці стане обмін аналітичною та статистичною інформацією.

"Після перемоги ми хочемо висловити вдячність і продемонструвати свою гостинність, запросивши до нас увесь світ, який весь цей час стояв поруч з Україною", — додала голова ДАРТ.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну ресурс Airbnb допоміг знайти безкоштовне та тимчасове житло для понад 130 000 українців. Проживання було профінансоване самою компанією Airbnb та іншими донорами Airbnb, а також господарями помешкань, які пропонували проживання безкоштовно або зі значною знижкою для громадян України.