Актора Джейкоба Елорді звинуватили у нападі на радіопродюсера
Фото: Ettore Ferrari / EPA

Австралійського актора Джейкоба Елорді, відомого ролями в "Ейфорії" та "Солтберні", звинуватили в нападі на продюсера шоу The Kyle & Jackie O Show на радіо KIIS FM Джошуа Фокса, повідомляє The Telegraph і BBC.

Згідно з розповіддю Фокса, він простежив за Елорді до бару при пляжному готелі Clovelly у Сіднеї, коли дізнався, що актор перебуває в місті. Продюсер підійшов до актора біля будівлі й представився.

Зокрема, Фокс жартома попросив Елорді наповнити порожню посудину із написом "Вода для ванни Джейкоба Елорді" водою на день народження для Джекі О (ведучої шоу The Kyle & Jackie O Show), натякаючи на популярну сцену з фільму "Солтберн".

У стрічці про вище суспільство головний герой Олівер у виконанні Баррі Кеогана одержимий персонажем Елорді — Феліксом. В одній зі сцен Олівер п'є воду з ванни, після того, як Фелікс покупався.

Весь діалог Джошуа знімав на камеру, однак Елорді попросив припинити це робити. За словами Фокса, він зупинив запис, "оскільки жарт вже не вдався", проте актор продовжував "дивитися йому прямо в обличчя" та вимагати видалити всі вже записані відео з ним.

"Я відмовився, оскільки відчував, ніби мене залякують, і хотів зберегти запис, як доказ передбачуваної сутички. Після чого актор штовхнув мене до стіни, а його руки опинилися на моєму горлі", — сказав Джошуа Фокс.

У поліції Нового Південного Вельса заявили, що триває розслідування після того, як на 32-річного чоловіка нібито напав 26-річний чоловік біля готелю Сіднея. "Однак заявник не отримав жодних тілесних ушкоджень", — зазначили у поліції.

Фокс додав, що хтось подав скаргу в поліцію від його імені і що він сподівається — вони обидва зможуть "відійти" від інциденту. Джейкоб Елорді поки публічно не коментував ситуацію.

Джейкоб Елорді — австралійський актор. Найбільшу популярність йому принесла роль Нейта в серіалі від HBO "Ейфорія". Елорді був номінований на премію Bafta 2024 як найкращий актор другого плану за роль у фільмі "Солтберн" Емеральди Феннелли.

Нещодавно він також зіграв Елвіса Преслі в біографічній драмі Софії Копполи про колишню дружину співака Прісциллу.