Актора Пірса Броснана звинуватили у незаконній прогулянці в  Єллоустоунському парку
Фото: EPA

В американському штаті Вайомінг актора Пірса Броснана звинуватили у незаконній прогулянці термальними зонами Єллоустоунського національного парку, пише The Guardian.

Броснан гуляв у забороненій зоні на Mammoth Terraces, у північній частині Єллоустоуну поблизу кордону Вайомінгу та Монтани. Актор був у парку з особистим візитом, а не для роботи в кіно, повідомили в офісі прокурора.

Реєстр, поданий до окружного суду США у Вайомінгу, свідчить, що прогулянку Броснана кваліфікували як дрібне правопорушення. 70-річний чоловік повинен з'явитися в суді 23 січня.

Mammoth Terraces — це мальовниче місце з гарячими мінеральними джерелами, що б’ють зі схилу пагорба. Гейзери досягають температури кипіння води. Згідно з інформацією на сайті парку, відвідувачі повинні "завжди ходити дощатими доріжками й спеціально відведеними стежками".

Щороку відвідувачі отримують серйозні опіки в цьому районі, оскільки ігнорують рекомендації адміністрації парку. Зокрема, люди, які порушили правила, можуть сплатити великі штрафи, отримати заборону на відвідування парку, а також тюремне увʼязнення.

Пірс Броснан — ірландський актор та продюсер. Найбільш відомий за роллю Джеймса Бонда у чотирьох стрічках цієї серії. Він також знявся в серіалі 1980-х "Ремінгтон Стіл" і відомий головними ролями у фільмах "Місис Даутфайр" і "Афера Томаса Крауна".