AUK запускає курс-практикум Business Acceleration — кому підійде та як долучитися

На правах реклами

У межах короткострокових навчальних програм, Амерікан Юніверсіті Київ запускає курс Business Acceleration Practicum, що допоможе українцям втілювати їхні бізнес-ідеї в перспективні та працюючі проєкти.

Це унікальна можливість пройти шеститижневе навчання під керівництвом успішних практиків із США, не виїжджаючи за межі України. Головна особливість – проводять курс не традиційні викладачі, а успішні підприємці та венчурні інвестори з США.

Business Acceleration Practicum буде цікавий не тільки підприємцям та стартаперам, які прагнуть масштабувати свій бізнес. Велику частину аудиторії таких курсів становлять інтрапренери – ті, хто впроваджує інновації всередині існуючих компаній, ініціює та стимулює зміни та вдосконалює процеси задля росту бізнесу.

Саме із цими двома напрямками – стартапами та сталими бізнесами – працюють Філ та Чейстін Рейнольдс, які стануть викладачами цього курсу. Подружжя Рейнольдс є співзасновниками та керівниками компанії Devstride, успішного венчурного бізнесу з Канзас-Сіті, США, яка вже має в своєму портфелі понад сотню успішних проєктів. Філ Рейнольдс навіть отримав статус "Підприємець року штату Міссурі" і визнання від провідних ЗМІ, включаючи Business Insider та Forbes.

Роман Шеремета, ректор АЮК: "Business Acceleration Practicum – це чудовий шанс повчитися у зіркових бізнесменів, які можуть поділитися цінними знаннями, реальними практиками та особливим поглядом на бізнес. Успіх кожного з нас починається з нашої наполегливості, знань і таланту вчителів, які їх нам дають. Тому щиро раджу не втратити цю нагоду, адже цей курс дозволить вам прокачати свій бізнес, продукт і навіть ідею. До того ж, його вартість наразі символічна".  

Знання, які ви отримаєте, допоможуть вам перетворювати свої ідеї на життєздатні проєкти. Від створення MVP продукту до стратегії виведення його на ринок, від прийняття рішень на основі дашбордів ключових метрик до пітчингу проєкту ключовим стейкхолдерам – будь то СЕО вашої компанії, власник бізнесу чи потенційний інвестор.

Курс стартує 9 жовтня 2023 року та триватиме шість тижнів – по одному на кожен навчальний модуль. Враховуючи зайнятість людей, на яких розраховано курс, програму побудовано таким чином, щоб його можна було опановувати повністю онлайн, у власному ритмі, з відкритим доступом до всіх цифрових матеріалів. У середньому ви витрачатимете на цей курс від 10 до 15 годин на тиждень, залежно від стартового рівня. Це включає онлайн-сесії з викладачами, час на перегляд цифрових матеріалів курсу, участь в дискусіях або груповій роботі, а також виконання завдань.

Для участі в практикумі необхідно подати і оплатити заявку. Заняття проводитимуться онлайн і виключно англійською мовою, тож рекомендований рівень володіння нею має бути B2 або вище.

Aмерікан Юніверсіті Київ — перший приватний університет, який пропонує високі стандарти американської освіти в Україні завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним із найбільших університетів США, який за рейтингом US News & World Report є найінноваційнішим університетом Америки.