Будинок Барбі в Малібу можна орендувати безкоштовно
Фото: Mattel

Платформа для оренди житла Airbnb виставили справжній будинок Барбі в Малібу, штат Каліфорнія, пише Variety.

"Я додав кілька штрихів, щоб принести деяку вкрай необхідну "кенергію" до нещодавно відремонтованого та культового будинку Malibu DreamHouse. Цей іграшковий рожевий особняк, розташований над пляжем з панорамними краєвидами, — справжня мрія!" — йдеться в описі до будиночка від імені Кена — хлопця Барбі.

Фото: Mattel
Фото: Mattel

17 липня кожен охочий може забронювати кімнату Кена. Airbnb обере двох гостей, які проведуть ніч у яскраво-рожевому будинку 21 та 22 липня. Зазначається, що проживання буде безкоштовним.

Гостей зустріне консьєрж, який проведе екскурсію та нагодує. Нові мешканці зможуть приміряти одяг Кена, танцювати на відкритому дискомайданчику, узяти участь у пляжному відпочинку біля пейзажного басейну та покататися на роликах.

Фото: Mattel
Фото: Mattel
Фото: Mattel
Фото: Mattel

А забрати додому гості зможуть ексклюзивний виріб Kendom з набором жовтих та рожевих ковзанів та дошки для серфінгу.

Будинок пропонують в оренду з нагоди виходу фільму Грети Гервіг "Барбі" з Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях. Стрічка вийде в прокат 21 липня.



Це не вперше, коли будиночок Барбі відкривається для гостей Airbnb. У 2019 році, до 60-річчя Барбі, для усіх охочих відчинили двері маєтку. Тоді шанувальники культової ляльки платили 60 доларів за ніч.

Фото: Mattel
Фото: Mattel
Фото: Mattel
Фото: Mattel