Дивіться кліп на новий сингл "Разом" від TVORCHI про силу української єдності
Фото: TVORCHI

Український гурт TVORCHI презентував кінематографічну відеороботу на новий сингл "Разом", який присвятили єдності нації у буремний час.

Кліп розпочинається з цитати африканської приказки, яка звучить голосом соліста TVORCHI Джеффрі: "Якщо хочеш йти швидко — йди один. Якщо хочеш йти далеко — йдіть разом."

Відео наповнене алегоріями ти глибокими сенсами. Учасники гурту у громіздких багатошарових образах йдуть пліч-о-пліч проти сильних поривів вітру, що збивають з ніг. Саме так артисти у реальності відчувають той турбулентний шлях, який сьогодні проходять українці.

Зйомки кліпу тривали понад десять годин на території кампусу Київського політехнічного університету імені Ігоря Сікорського. Буревій створювався під тиском потужного вентилятора, а костюми кожного з артистів важили більш як 10 кілограмів.

"Ми намагалися передати той емоційний стан, у якому більшість із нас живе зараз. Ми люди, що протистоять величезному пориву вітру. Цей вітер символізує складність шляху: що сильніше дме, то складніше нам доводиться йти вперед. І коли ми йдемо поодинці, то не можемо витримати цей потік, він нас зносить, але коли ми тримаємось разом, то можемо подолати все", — розповів про ідею відео режисер Руслан Махов.

Вперше TVORCHI виконають трек "Разом" наживо під час концертів у другій частині благодійного туру Heart of Steel. Всі кошти з продажу квитків підуть на купівлю інкубаторів для передчасно народжених немовлят.