Дженна Ортега розповіла, що в новому сезоні "Венздей" буде "більше екшену та горору"
Фото: Netflix

Американська акторка Дженна Ортега, яка зіграла головну роль у серіалі "Венздей" від Netflix, розповіла, що вже отримала кілька сценаріїв другого сезону, пише Variety.

За словами акторки, у другому сезоні планують додати більше горору. "Є дуже хороші репліки, і я думаю, що все буде набагато масштабніше. Другий сезон має бути насиченішим на події. Кожен епізод, імовірно, буде трохи більше схожий на фільм, що дуже приємно", — сказала Ортега.

Раніше акторка зазначала, що новий сезон більше заглибиться в жахи, а також не ставитиме в пріоритет романтичні стосунки Венздей з іншими персонажами. Зокрема, більше не буде розвиватися "любовний трикутник" між головною героїнею, Тайлером Галпіном та Ксав'єром Торпом. Ортега заявляла, що ця сюжетна лінія "не мала жодного сенсу" для її персонажки.

Виробництво другого сезону "Венздей" відклали через страйки в Голлівуді минулого року, але зйомки вже повинні розпочатися навесні. Локація знімання переміститься з Румунії до Ірландії.

У грудні стало відомо, що стримінговий сервіс Netflix також планує розробити спіноф до "Венздей" — окремий серіал про дядька Фестера.

"Венздей" — американський комедійний серіал у жанрі жахів, заснований на персонажі Венздей Аддамс із родини Аддамсів. Прем'єра серіалу на Netflix відбулася 23 листопада 2022 року. За два тижні після виходу він став третім за кількістю переглядів на стримінгу.

Сюжет розповідає про Венздей Аддамс, яка вступає до Академії "Невермор" — школи для "вигнанців", яку колись відвідували її батьки, Гомес та Мортіша. Щосили намагаючись відповідати своїм одноліткам і долаючи свої екстрасенсорні здібності, Венздей стає свідком кількох вбивств, скоєних дивним монстром, які вона вирішує розслідувати.

Серіал отримав дві номінації на 80-й церемонії вручення премії "Золотий глобус": перша — за найкращий телесеріал у жанрі мюзикл або комедія, друга — найкраща актриса в телесеріальному мюзиклі чи комедії (Дженна Ортега).