Фільм-концерт Тейлор Свіфт побив рекорд касових зборів ще до виходу в прокат
Фото: Тейлор Свіфт / Instagram

Фільм про The Eras Tour американської співачки Тейлор Свіфт зібрав рекордні $100 млн у передпродажі квитків. Прем'єра стрічки відбудеться 13 жовтня. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Таким чином фільм-концерт Тейлор Свіфт вже обігнав попереднього рекордсмена в цьому жанрі у США — стрічку "Джастін Бібер: Ніколи не кажи ніколи" 2011 року. У національному прокаті він зібрав $73 млн , у світовому — ще $26 млн.

Стрічка "Taylor Swift: The Eras Tour" може отримати рекордний світовий бокс-офіс серед фільмів-концертів та зібрати від $150 млн до $200 млн у прокаті. Однак, за підрахунками AMC Theatres, який розповсюджує афішу концерту від імені суперзірки, цифра може бути скромніша — $150 млн.

Зокрема, передбачається, що "The Eras Tour" здобуде найбільшу кількість показів концертного фільму за всю історію, а також стане найкасовішим концертним фільмом усіх часів лише за перші вихідні. Він також може стати одним із найбільших відкриттів року, попри тривалість — 2 години 48 хвилин.

Крім того, очікується, що стрічка Свіфт поб'є деякі рекорди фільмів "Барбі" та "Людина-павук: Додому шляху нема".

Прем'єра фільму відбудеться в п'ятницю, о 18:00 за місцевим часом, у більш ніж 8500 кінотеатрах близько 100 країн світу. Прем'єра запланована і в Україні.

Величезний попит на перегляд фільму виник після того, як багато фанатів не змогли придбати квитки на концерти "Eras" співачки наживо. Тур Свіфт, який стартував у березні, побив рекорди за відвідуваністю та доходами.